In huis of tuin gedenken met een beeldje, bronzen urn of tuinbeeld met as

Een overleden dierbare gedenken kan gewoon thuis waar u zich prettig voelt. Bij Bronzen Beelden Winkel is het mogelijk om iemand binnenshuis te gedenken met een asbeeldjegedenkbeeldje of bronzen urn.

Met een asbeeldje bedoelen wij dat in de sokkel van het beeldje een beetje as van een overledene geplaatst kan worden. Wilt u alle as bewaren dan zijn onze bronzen urnen geschikt. Daarnaast hebben wij gedenkbeeldjes die geen asruimte hebben maar wel een bijzondere symboliek hebben die goed aansluiten om een overledene te gedenken.
 

Bekijk onze categorieën asbeeldjes, gedenkbeeldjes en urnen

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

asbeeldjes      asbeeld huisdier      Asbeeldje op maat

tuin gedenksteen      bronzen urnen

Gedenkbeeldjes      aandenken overleden baby
 

Bekijk ook onze geschenken bij overlijden

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

troost cadeau overlijden dierbare      condoleren geschenk bij gedenken dierbare      herinnering bij overlijden dierbare
 

Bent u uitgenodigd voor een condoleance of wilt u graag iemand condoleren en u wilt iets betekenisvol schenken, dan is een beeldje als condoleance cadeau een passend geschenk.

Wilt u geen condoleance cadeau geven maar wel uw steunbetuiging laten weten dan is een beeldje als troost cadeau een goed idee. U kunt dan iemand laten weten dat u in gedachten bij hem of haar bent en dat hij of zij op u kan rekenen in deze moeilijke tijd.

Is een dierbare al enige tijd overleden maar wilt u zijn of haar herinnering in leve houden, dan is een herinnering cadeau overlijden een mooi geschenk. Stel dat uw moeder is overleden en u wilt uw vader een hart onder de riem steken, dan is een beeldje dat doet denken dan uw moeder een bijzondere manier om dit bewerkstelligen.
 

Heeft u speciale wensen voor een asbeeld, gedenkbeeld of urn?

Kunt u niets vinden binnen onderstaande collectie van asbeeldjes, gedenkbeeldjes of urnen wat u aanspreekt? Neem gerust contact met ons op. U kunt bij ons ook terecht voor maatwerk. Wij kunnen een bijzonder gedenkbeeld, asbeeldje of bronzen urn voor u vervaardigen.
 

Klik op een categorie

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel