Navigatie

De mooiste bronzen zwembad beelden

Als je een zwembad in de tuin hebt wil je daar natuurlijk graag nadruk op leggen. Een mooi zwembad beeld maakt jouw zwembad helemaal af. Onze zwembad beelden kunnen naast of gedeeltelijk in het zwembad geplaatst worden. De beelden zijn gemaakt van zeer goede kwaliteit brons en gaan een leven lang mee. Alle beelden hebben een verband met water. Kies bijvoorbeeld een abstract beeld van een duiker voor naast het zwembad, of kies voor een lieflijk vrouwenfiguur als zwembad beeld. Onze zwembad beelden zijn uiteraard ook goed te combineren met andere waterornamenten, zoals een waterspuitfiguur van een dier of kind, of een fontein.
 

Zwembad beelden uitzoeken

Als je een zwembad beeld wilt uitzoeken heb je ruwweg twee mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een waterspuitende figuur, die zorgt voor een kletterende waterstraal in het zwembad. Wil je geen spuitfiguur maar liever een normaal beeld? Ook dan bieden we een aantal mooie zwembad beelden aan, zoals een bronzen beeld van een zonnende vrouw. Met zwembad beelden biedt je zwembad altijd een mooie aanblik, ook als er niemand in het zwembad zwemt of als het nog te koud is om zelf een duik te nemen.
 

Beelden plaatsen

Onze waterspuitende zwembad beelden zijn eenvoudig zelf te installeren. Om het beeld goed te laten werken hoef je alleen een waterslang op een waterpunt aan te sluiten, die je vervolgens vastmaakt aan het beeld zelf. Onze normale beelden hoeven alleen bevestigd te worden op de ondergrond. Heb je advies nodig over de plaatsing van onze beelden of wil je meer weten over onze waterspuitende zwembad beelden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel