Beeld voor aan uw zwembad - de mooiste zwembad beelden

zwembad beeld, beeld voor aan zwembadAls u een zwembad in uw tuin heeft, dan wilt u daar natuurlijk graag de nadruk op leggen. Een mooi zwembad beeld maakt uw zwembad helemaal af. Onze zwembad beelden kunnen aan of gedeeltelijk in uw zwembad geplaatst worden.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
vinkje GRATIS plaatsing vanaf € 2.000,=
 

Deze waterornamenten zijn gemaakt van zeer goede kwaliteit brons en gaan een leven lang mee. Alle beelden hebben een verband met water. Kies bijvoorbeeld een abstract beeld van een duiker voor aan het zwembad, of kies voor een lieflijk vrouwenfiguur als zwembad beeld.
 

Bronzen beelden voor zwembaden

Als u een zwembad beeld wilt uitzoeken, dan heeft u ruwweg twee mogelijkheden. U kunt kiezen voor een waterspuit figuur die zorgt voor een kletterende waterstraal in het zwembad.

Wilt u geen spuitfiguur maar liever een normaal bronzen beeld? Ook dan bieden wij een aantal mooie zwembad beelden aan, zoals een bronzen beeld van een zonnende vrouw of twee versies van een duiker. Met een zwembad beeld heeft uw zwembad altijd een mooie aanblik, ook als er niemand in het zwembad zwemt of als het nog te koud is om zelf een duik te nemen.
 

Beeld voor aan zwembad plaatsen

Onze waterspuitende zwembad beelden zijn eenvoudig zelf te installeren. Om het beeld te laten water spuiten hoeft u alleen een waterslang op een waterpunt aan te sluiten, die u vervolgens  op het beeld aansluit. Ook kan u een bijpassende waterpomp mee bestellen als u de spuitfiguur zelfstandig wilt laten functioneren en geen waterpunt heeft.

Onze normale beelden hoeven alleen bevestigd te worden op de ondergrond. Heeft u advies nodig over een beeld voor aan zwembad plaatsen? Neem dan contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het zwembad beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel