12 5 jaar in dienst cadeau | 12,5 jaar dienstverband jubileum

Cadeau 12,5 jaar dienstverbandEen 12 5 jaar in dienst cadeau als mooi jubileum cadeau wanneer uw collega of werknemer 12,5 jaar in dienst is. Werknemers die maar liefst 12,5 jaar lang bij dezelfde baas werken, zijn schaars tegenwoordig. Dit soort mensen beschikken inmiddels over een schat aan kennis en ervaring in het werk, en wilt u ongetwijfeld niet meer kwijt.

Om deze persoon te bedanken voor het trouw zijn aan uw bedrijf en te laten weten hoe kostbaar hij/zij voor u is, is het schenken van een passend 12,5 jaar in dienst cadeau zeker aan te raden. Laat dit moment niet zonder er aandacht aan te geven voorbij gaan. Kies voor een bronzen beeldje, dat jaren later nog steeds liefdevolle herinneringen op zal roepen. We hebben een zeer groot assortiment met de mooiste items die allemaal met de hand vervaardigd zijn. Laat u verrassen!
 

Bekijk onze jubileum 12 5 jaar in dienst cadeau categorieën

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan

Kleine jubileumgeschenken kopen     Groot jubileumgeschenk, groot jubileum cadeau     Tuinbeeld als jubileum kado

Zonnewijzer als origineel jubileum cadeau     Erepenning als jubileumgeschenk     Dierenbeeld als zoveel jaar in dienst cadeau
 

Unieke beeldjes als cadeau collega 12,5 jaar in dienst op het werk

origineel cadeau 12,5 jaar in dienstGaat uw voorkeur uit naar een design dat niet te vinden is in ons assortiment? In dat geval is het goed om te weten dat we ook beeldjes op maat voor een twaalfenhalf jaar werk jubileum kunnen laten vervaardigen.

Samen met u kunnen we een beeldje ontwikkelen wat symbool staat voor uw bedrijf / organisatie. Deze beeldjes worden enkel voor u ontworpen en gemaakt, zo geeft u al uw werknemers / collega's een uniek  12,5 jaar in dienst cadeau.

Wij denken graag met u mee en zullen uw wens realiseren in een prachtig 12,5 jaar in dienst kado, zowel kleine als  grote oplages.

Neem gerust contact op bij vragen via telefoonnummer: 038 - 230 2360 of mail naar: info@bronzenbeeldenwinkel.nl of bekijk onze pagina kleine beeldjes in opdracht.
 

Een origineel 12,5 jaar in dienst kado

Een jubileum 12,5 jaar in dienst kado kunt u op verschillende manieren vieren. Het is in ieder geval goed om te weten dat het gebaar vaak belangrijker is dan de grootte van het cadeau. Een klein bronzen beeldje kan wellicht zelfs een grotere betekenis hebben dan een omvangrijk geschenk. Kies vooral het cadeau 12,5-jarig jubileum dat u raakt en waarvan u weet dat het perfect past bij de jubilaris. Al onze beeldjes zijn voorzien van een thema en zijn verkrijgbaar in ongelooflijk veel verschillende designs.
 

Maak het 12 5 jaar in dienst cadeau persoonlijk

12,5 jaar in dienst cadeauEn heeft u gevonden wat u zocht? Laat het dan door ons inpakken. We doen er een mooi cadeaupapier omheen en voorzien het geschenk ook van een persoonlijk kaartje. En wist u dat laten bevestigen van een tekstplaatje aan het gekozen beeldje ook een optie is?

Tijdens het bestelproces kunt u ons laten weten of u dit wenst. Mocht het gewenste geschenk voor het 12,5 jaar werkzaam zijn er helaas niet bij zitten, neem dan contact met ons op. Wij nemen namelijk ook opdrachten aan om beeldjes op maat te laten maken.
 

TOP 10 | 12.5 jaar in dienst cadeau voor werk

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 van onze 12,5 jaar in dienst cadeaus voor op het werk.

Uiteraard hebben we meerdere 12,5 jaar in dienst cadeaus, deze jubileum geschenken vindt u bij:
Kleine jubileumgeschenkenGroot jubileumgeschenk
TuinbeeldenDierenbeelden of Zonnewijzers

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel