Water spuitfiguren voor volop tuin plezier | Spuitfiguur online bestellen

spuitfiguur vijver, spuitfigurenWater spuitfiguren hebben wij voor vijvers, maar een klaterend straaltje water midden uw tuin, dat kan ook zonder vijver! Als u geen plek heeft voor een grote vijver, maar wel graag het geluid van water wilt horen in uw tuin, kunt u ook voor een water spuitfiguur kiezen die helemaal zelfstandig werkt en voorzien is van een wateropvangbak waar de waterpomp in geplaatst kan worden.

Bronzen Beelden Winkel heeft spuitfiguren van kinderen, vrouwen, kikkers en andere dieren.
 

Bekijk ook onze kleine spuitfiguren als fontein en andere waterornamenten

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan

spuitfiguren kinderen      Spuitfiguur vrouw als fontein      spuitfiguur kikker

spuitfiguren dieren      Vijver beelden, vijver beeld      fonteinen, fontein
 

Spuitfiguur als zelfstandig werkende fontein

Dit waterreservoir wordt in de grond geplaatst waar het beeld op kan komen te staan. Het water wordt dan vanuit de waterbak middels de waterpomp rond gepompt door het waterornament. U kunt bij ieder spuitfiguur optioneel een waterbak meebestellen. Bekijk de video van een demonstratiemodel in onze showroom hoe dit kleine vijver idee eruit ziet.
 


 

Deze bronzen waterornamenten zorgen voor een vrolijke waterstraal, waar u maar wilt. U sluit ze eenvoudig aan met een waterslang op een waterpomp en u geniet in elk seizoen van een kleine waterpartij in je tuin. Vogels en insecten zijn er dol op, net als kinderen. Een waterspuitfiguur brengt een vrolijke noot in elke tuin aan.
 

Spuitfiguren voor vijver compleet met waterpomp

De meeste spuitfiguren worden naast een (kleine) vijver neergezet. Het vrijkomende water stroomt dan direct in de vijver en zorgt daarmee voor de aanvoer van vers water. U kunt bij ieder waterspuitfiguur optioneel de bijbehorende waterpomp bestellen zodat u direct kunnen genieten van het klaterende geluid van water. Voor kleine vijver ideeën kunt u onze showroom op afspraak bezoeken.
 

spuitfiguren, spuitfiguur
 

Een spuitfiguur voor uw vijver of gewoon voor in uw tuin bestelt u heel eenvoudig en is leverbaar in allerlei leuke uitvoeringen. Zo kunt u een spuitfiguur bestellen in de vorm van een vrouw, een fee, een kind of dieren, zoals een kikker.
 

Water spuitfiguur bestellen van hoogwaardige kwaliteit

Al onze spuitfiguren worden gemaakt van zeer goede kwaliteit brons. Desgewenst helpen wij u bij de installatie van de figuur en geven wij u advies over de toevoer en afvoer van water.

Een bronzen spuitfiguur voor de vijver hoeft ondanks de goede afwerking van de beelden niet duur te zijn. U kunt al een bronzen waterspuitfiguur aanschaffen voor honderd euro, waar u vervolgens uw leven lang plezier van heeft. Heeft u vragen over een waterspuitfiguur kopen? Neem gerust contact met ons op.
 

Klik op een categorie water spuitfiguren

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel