Navigatie

Water spuitfiguren voor volop tuinplezier

Water spuitfiguren hebben wij voor vijvers, maar een klaterend straaltje water midden uw tuin, dat kan ook zonder vijver! Als u geen plek heeft voor een grote vijver, maar wel graag het geluid van water wilt horen in uw tuin, kunt u ook voor een water spuitfiguur kiezen die helemaal zelfstandig werkt en voorzien is van een wateropvangbak. Hoe? Bekijk de video van een demonstratiemodel in onze showroom.
 


 

Deze bronzen waterornamenten zorgen voor een vrolijke waterstraal, waar u maar wilt. U sluit ze eenvoudig aan met een waterslang op een waterpomp en u geniet in elk seizoen van een kleine waterpartij in je tuin. Vogels en insecten zijn er dol op, net als kinderen. Een waterspuitfiguur brengt een vrolijke noot in elke tuin aan.
 

Spuitfiguren voor vijver

De meeste spuitfiguren worden naast een (kleine) vijver neergezet. Het vrijkomende water stroomt dan direct in de vijver en zorgt daarmee voor de aanvoer van vers water. U heeft echter geen grote vijver nodig. Een kleine opvangbak of reservoir is ook voldoende om het water van uw spuitfiguur op te vangen en af te voeren.

Een spuitfiguur voor uw vijver of gewoon voor in uw tuin bestelt u heel eenvoudig en is leverbaar in allerlei leuke uitvoeringen. Zo kunt u een spuitfiguur bestellen in de vorm van een vrouw, een fee, een kind of dieren, zoals een kikker.
 

Spuitfiguur bestellen van hoogwaardige kwaliteit

Al onze spuitfiguren worden gemaakt van zeer goede kwaliteit brons. Desgewenst helpen wij u bij de installatie van de figuur en geven wij u advies over de toevoer en afvoer van water.

Een bronzen spuitfiguur voor de vijver hoeft ondanks de goede afwerking van de beelden niet duur te zijn. U kunt al een bronzen waterspuitfiguur aanschaffen voor enkele honderden euro’s, waar u vervolgens uw leven lang plezier van heeft. Heeft u vragen over een waterspuitfiguur kopen? Neem gerust contact met ons op.
 

Klik op een categorie water spuitfiguren

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel