Bronzen konijnen beelden en hazen beelden

beeld konijn, beeld haasEen konijnen beeld of hazen beeld als tuinbeeld. Binnen onze assortiment met dierenbeelden hebben we, zoals u kunt zien, ook een mooie collectie met bronzen konijnen beelden en hazen beelden.

Deze bronzen beelden zijn niet alleen prachtig vormgegeven en van de best mogelijke kwaliteit, ze kunnen ook sfeerbepalend zijn voor de tuin. Terwijl u een kijkje neemt in onze collectie, zal een dierenliefhebber al snel worden gegrepen door de aandoenlijkheid van deze beelden.
 

vinkje​​GRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

Tuinbeeld konijn of haas

tuinbeeld konijnDe bronzen konijnen en hazen beelden zijn er in verschillende soorten. Stuk voor stuk stralen ze een bepaalde alertheid en nieuwsgierigheid uit. Voor een natuurlijke uitstraling kunt u een konijnen beeld of hazenbeeld direct plaatsen op het gras of elders in de tuin.

We hebben ook een bronzen beeld van twee dansende hazen die een indrukwekkend geheel vormen.
 

Hazen beeld of konijnen beeld op sokkel

Een hazen beeld of konijn beeld op sokkel is ook mogelijk. Wij hebben diverse opties. De keuze voor een bepaalde sokkel is soms niet gemakkelijk, vooral omdat er keuze is in uiteenlopende materialen en vormen.

De uitstraling van een sokkel dient van toegevoegde waarde te zijn voor het beeld. Het is voor te stellen dat u hier over geadviseerd wilt worden. Ons team van deskundigen staat in dat geval ook graag voor u klaar, zodat u een keuze kunt maken die past bij uw wensen en het gekozen konijnen beeld of bronzen hazen beeld ten goede komt.
 

Een bronzen konijn of bronzen haas online kopen

U kunt een beeld van een konijn of een beeld van een haas direct online bestellen in onze webshop. Wij versturen het door u gewenste beeld met Track & Trace code naar u toe, zodat u verzekerd bent van een goede levering. Heeft u vragen over een beeld konijn of een beeld haas kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel