Bronzen schildpad beelden | beeld schildpad

bronzen schildpad, beeld schildpadEen schildpad beeld voor in huis of als tuinbeeld voor aan uw vijver. Binnen onze collectie dierenbeelden hebben we ook zeer mooi afgewerkte bronzen schildpad beelden. We hebben schildpad beelden die bijna levensecht zijn, zowel als formaat als qua uitstraling. De afwerking en detaillering is werkelijk prachtig.

Verschillende van deze schilpadden beelden kunnen ook dienst doen als water spuitfiguur. Het water komt dan uit de bek van de schildpad. Deze bronzen schildpadden kunnen dus goed geplaatst worden in de directe omgeving van vijvers.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

Ook hebben we een reuzenschildpad beeld met een jongetje die op het schild zit. Voor meer informatie over het beeld kunt u de afbeelding aan klikken. Hier vindt u meer gegevens, zoals de afmeting, het gewicht en of het eventueel in een beperkte oplage is gemaakt.
 


 

Een schildpadden beeld op een bijpassende sokkel

In onze webshop vindt u ook prachtige sokkels waarop u een schildpad beeld kunt plaatsen. Hierdoor valt het beeld meer op en kan het nog meer de uitstraling krijgen van een kunstobject. Om de gewenst uitstraling te kunnen krijgen, kunt u bij ons sokkels van verschillende materialen vinden.

Hierbij kunt u denken aan natuursteensoorten zoals graniet en hardsteen en nog veel meer. Neem een kijkje in de categorie sokkels en laat het ons vooral weten wanneer u hier vragen over hebt.
 

Bronzen schildpad beeld online kopen

De kleine schildpad beelden kunt u direct online kopen. Het schildpad beeld wordt met Track & Trace code aan u verzonden, zodat u verzekerd bent van een goede levering. 

De duurdere beelden van schildpadden hoeft u niet direct online te kopen en wanneer u serieus geïnteresseerd bent, kunt u deze eerst van te voren bekijken in onze showroom alvorens u tot kopen overgaat. Maakt u hiervoor wel even een afspraak zodat wij voldoende tijd voor u kunnen inplannen. Heeft u vragen over een bronzen schildpad beeld kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het  schildpad beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel