65 jaar man cadeau | Origineel kado 65ste verjaardag man

65 jaar man, cadeau 65 jaar manOrigineel cadeau 65 jaar man schenken. Wij horen u denken wat geef je een man die 65 jaar wordt? Wij hebben prachtige verjaardagcadeaus voor een man die 65 jaar wordt.

Voor veel mannen is het bereiken van de leeftijd van 65 jaar een echte mijlpaal. Misschien is hij al met pensioen gegaan of wordt hij binnenkort opa. Genoeg redenen om extra uit te pakken als jouw vader, opa of goede vriend 65 jaar oud wordt.

Wat is er dan mooier dan een symbolisch cadeau om dat te vieren? Een kwalitatief hoogwaardig cadeau geef je bijvoorbeeld in de vorm van een bronzen beeld. Onze bronzen beelden zijn geschikt voor in de tuin, in huis of op kantoor. Je kunt kiezen uit allerlei varianten, zodat er altijd wel een geschikt geschenk te vinden is voor de man in jouw omgeving. Vier zijn 65e verjaardag ook in stijl en bestel één van onze mooie bronzen beelden, speciaal voor hem.
 

Bekijk onze populaire 65 jaar man cadeau categorieën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Prachtig tuinbeeld als origineel 65 jaar man cadeau    Dierenbeeld als 65 jaar verjaardag ideeen man    zonnewijzer als origineel 65 jaar man cadeau

kleine beeldjes als leuk 65 jaar cadeau man    Waterornament als 65 jarig verjaardagscadeau man    familie beeldje als 65 jarig verjaardagscadeau man

abstracte binnen beelden voor verjaardag    sterrenbeeldjes cadeau voor een verjaardag    bronzen wanddecoratie voor verjaardag

originele verjaardagscadeautjes onder 150
 

Cadeau ideeën 65 jaar man, een origineel geschenk voor je man, vader, opa, broer of vriend

Het ligt uiteraard aan de smaak van de jarige welk beeld geschikt is. De meeste mensen kiezen voor bronzen beelden die mannen van 65 aanspreken. Dat kan een beeld zijn van een gezin, een liefdespaar of een vrolijk beeld van een mooie ballerina of dikke dame. Daarnaast zijn er ook bronzen beelden verkrijgbaar die de man centraal stellen.

Onze zakelijke geschenken kunnen ook goed passen bij de verjaardag van een man van 65. Hij heeft misschien zijn hele leven gewerkt aan zijn carrière. Zijn 65e verjaardag is een mooi moment dat te vieren. Kijk daarom ook eens bij onze zakelijke geschenken of abstracte beelden, voor een passend verjaardagscadeau man voor de jarige.
 

Plaatsing van het cadeau voor hem 65 jaar

65 jaar manVeel bronzen beelden komen extra tot hun recht op een mooie, bijpassende sokkel. Daarom plaatsen wij jouw bronzen beeld graag voor je op een sokkel.

Wil je je bronzen tuinbeeld liever in de tuin van de jarige laten plaatsen? Dat kan natuurlijk ook. Plaatsing is mogelijk vanaf 195 euro. Bij beelden met een waarde van meer dan 2000 euro is plaatsing gratis.

Heeft u vragen over een geschenk? Neem gerust contact met ons op.
 

TOP 10 ideeën | Verjaardag 65 jaar man

Bovenaan de pagina vindt u onze samengestelde top 10 van onze 65 jaar man cadeau.

Uiteraard hebben we meerdere originele 65 jarige cadeau's voor mannen, deze vindt u bij:
Tuinbeeldenwaterornamentenkleine beeldjesgrote beeldenvrouwenbeelden,
dikke dames kunstballerina beeldenzonnewijzersdierenbeeldenafrikaanse kunst

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel