Teckel cadeau online kopen

De teckel is één van de populairste hondenrassen in Nederland. Deze populariteit heeft het hondje onder meer te danken aan zijn speelse en vrolijke uiterlijk. Een teckel tovert meteen een glimlach op ieders gezicht. Bent u op zoek naar een teckel cadeau voor een eigenaar teckel of als cadeau voor hondenliefhebber? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze webwinkel vindt u een collectie bronzen beelden van teckels in veel verschillende vormen en maten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen een staande teckel en een speelse teckel die op zijn achterpoten staat. Welk beeld u ook kiest: het is het perfecte cadeau voor de échte liefhebber van dit vrolijke hondenras.

 

Bekijk onze categorieën honden en teckel beelden

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

   kleine hondenbeeldjes    honden beelden    honden beeld op maat laten maken

 Urn hond asbeeldjes    gedenksteen hond als herinnering

 

Bronzen teckel cadeau geven

Voor het ontwerpen van al onze bronzen beelden, maken wij gebruik van de beste materialen. Hierdoor kunnen we de kracht en de duurzaamheid van onze bronzen beelden garanderen. Geeft u een bronzen teckel cadeau? Dan weet je dat de ontvanger van het cadeau nog vele jaren kan genieten van het prachtige beeld. Al onze teckel beelden zijn met de hand afgewerkt, waarbij rekening is gehouden met de kleinste details die van een teckel een échte teckel maken. Denk bijvoorbeeld aan de lieve ogen en de textuur van de vacht. Door aandacht te besteden aan deze kleine details, komen onze teckels helemaal tot leven in hun bronzen uitvoering.

 

Een persoonlijk teckel cadeau

Wilt u een bronzen teckel cadeau geven aan de eigenaar van teckel? Dan is het misschien wel zo leuk om het cadeau te personaliseren. Wij bieden u daarom de mogelijkheid om een tekstplaatje toe te voegen aan uw bestelling. Op dit tekstplaatje kunt u bijvoorbeeld de naam van de teckel laten graveren. Wilt u een bronzen teckel cadeau geven als troost na overlijden? Dan raden wij u aan om de naam en de overlijdensdatum van het dier op het tekstplaatje te laten graveren.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel