Afscheidscadeau collega vrouw | Afscheidskado voor een vrouwelijke collega

Afscheidscadeu collega vrouwEen afscheidscadeau collega vrouw schenken met een origineel beeldje. Uw vrouwelijke collega vertrekt om elders te gaan werken, om een eigen zaak te beginnen of te gaan genieten van haar welverdiende pensioen. Een mooie aanleiding om stil te staan bij haar loopbaan en tijd bij het bedrijf waar u werkt.

In verreweg de meeste gevallen, vooral bij een lang dienstverband, is het gebruikelijk om een afscheidscadeau collega te geven. Dat doet u bijvoorbeeld als naaste collega of leidinggevende. Zo laat u uw collega weten dat ze gemist wordt en dat u haar veel succes wenst in haar verdere loopbaan.
 

Bekijk onze afscheidscadeau collega vrouw ideeën

Voor de sectoren kinderopvang, onderwijs en zorg hebben wij speciale afscheidsbeeldjes voor collega's. Bij de categorie beroepen beeldjes voor afscheid vindt u beeldjes van andere beroepen, zoals advocaat, psycholoog etc.

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan
of bekijk onderaan deze pagina direct onze TOP 10 afscheid beelden voor vrouwen

kleine afscheidsgeschenken    grote afscheidsgeschenken    beroepen beeldje als origineel afscheidscadeau

afscheidscadeau kinderopvang    afscheidscadeau onderwijs    afscheidscadeau zorg

Tuinbeeld als blijvend afscheidscadeau collega    Dierenbeeld als origineel afscheidscadeau collega    zonnewijzer als origineel afscheidskado collega

Bronzen penning voor afscheid collega    Bronzen plaquette ter afscheid collega    afscheidsbeeld collega op maat gemaakt
 

Keuze afscheidscadeau vrouwelijke collega

Afscheidscadeau vrouwelijke collega | afscheidscadeau vrouwWelk beeldje moet u uitkiezen voor het afscheid van uw vrouwelijke collega? Dat ligt natuurlijk aan uw voorkeur en haar smaak. De beeldjes uit de selectals afscheidscadeau hebben als thema ‘Afscheid nemen’ of ‘Nieuwe baan’. U kunt dus de nadruk leggen op het afscheid nemen of haar verdere loopbaan. In beide gevallen zal uw collega het gebaar zeker waarderen.

En u kunt het cadeau combineren met een ander presentje, zoals een bos bloemen of een cadeaubon, een mand vol lekkernijen of een fles wijn. Zo maakt u het cadeau persoonlijk. Bovendien zijn de beeldjes uit deze collectie bijzonder betaalbaar, vooral als u de kosten met collega’s deelt.
 

Persoonlijk afscheidscadeau vrouw pensioen of nieuwe baan

Vooral als u leidinggevende van de vertrekkende collega bent, wordt van u verwacht dat u een paar mooie woorden spreekt tijdens het afscheid. Dat kan tijdens een afscheidsreceptie, maar ook tijdens een informeel moment, tijdens de koffiepauze. De meeste mensen trakteren hun collega’s als ze afscheid nemen.

Dat is het perfecte moment voor het houden van een korte speech en het geven van het afscheidscadeau voor uw collega. Gaat uw vrouwelijke collega binnenkort weg? Bestel dan nu een uniek en stijlvol afscheidscadeau voor uw collega, voor een onvergetelijk afscheid en een mooie start op een nieuwe werkplek.
 

Afscheidcadeau vrouw ideeën | onze TOP 10

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 afscheid collega vrouw cadeau ideeën.  

Uiteraard hebben we meerdere originele afscheidscadeau's voor een vrouwelijke collega, deze vindt u bij:
Tuinbeeldenwaterornamentenkleine beeldjesgrote beeldenvrouwenbeelden,
dikke dames kunstballerina beeldenzonnewijzersdierenbeeldenafrikaanse kunst

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het afscheidskado

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel