Afscheidscadeau collega vrouw | Afscheidskado voor een vrouwelijke collega

Afscheidscadeu collega vrouwAfscheidscadeau collega vrouw. Uw vrouwelijke collega vertrekt om elders te gaan werken, om een eigen zaak te beginnen of te gaan genieten van haar welverdiende pensioen. Een mooie aanleiding om stil te staan bij haar loopbaan en tijd bij het bedrijf waar u werkt.

In verreweg de meeste gevallen, vooral bij een lang dienstverband, is het gebruikelijk om een afscheidscadeau collega te geven. Dat doet u bijvoorbeeld als naaste collega of leidinggevende. Zo laat u uw collega weten dat ze gemist wordt en dat u haar veel succes wenst in haar verdere loopbaan.

 

Bekijk onze populaire afscheidscadeau collega vrouw ideeën categorieën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Klein afscheidscadeautjes als klein afscheidsgeschenk    Groot afscheidsgeschenk collega    beroepen beeldje als origineel afscheidscadeau voor collega

Tuinbeeld als blijvend afscheidscadeau collega    Dierenbeeld als origineel afscheidscadeau collega    zonnewijzer als origineel afscheidskado collega

Bronzen penning voor afscheid collega    Bronzen plaquette ter afscheid collega    afscheidsbeeld collega op maat gemaakt

 

Keuze afscheidscadeau vrouwelijke collega

Afscheidscadeau vrouwelijke collega | afscheidscadeau vrouwWelk beeldje moet u uitkiezen voor het afscheid van uw vrouwelijke collega? Dat ligt natuurlijk aan uw voorkeur en haar smaak. De beeldjes uit de selectals afscheidscadeau hebben als thema ‘Afscheid nemen’ of ‘Nieuwe baan’. U kunt dus de nadruk leggen op het afscheid nemen of haar verdere loopbaan. In beide gevallen zal uw collega het gebaar zeker waarderen.

En u kunt het cadeau combineren met een ander presentje, zoals een bos bloemen of een cadeaubon, een mand vol lekkernijen of een fles wijn. Zo maakt u het cadeau persoonlijk. Bovendien zijn de beeldjes uit deze collectie bijzonder betaalbaar, vooral als u de kosten met collega’s deelt.

 

Persoonlijk afscheidscadeau vrouw pensioen of nieuwe baan

Vooral als u leidinggevende van de vertrekkende collega bent, wordt van u verwacht dat u een paar mooie woorden spreekt tijdens het afscheid. Dat kan tijdens een afscheidsreceptie, maar ook tijdens een informeel moment, tijdens de koffiepauze. De meeste mensen trakteren hun collega’s als ze afscheid nemen.

Dat is het perfecte moment voor het houden van een korte speech en het geven van het afscheidscadeau voor uw collega. Gaat uw vrouwelijke collega binnenkort weg? Bestel dan nu een uniek en stijlvol afscheidscadeau voor uw collega, voor een onvergetelijk afscheid en een mooie start op een nieuwe werkplek.

 

Afscheidcadeau vrouw ideeen | onze TOP 10

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 afscheid collega vrouw cadeau ideeen.  

Uiteraard hebben we meerdere originele afscheidscadeaus voor een vrouwlijke collega deze vindt u bij :
Tuinbeeldenwaterornamentenkleine beeldjesgrote beeldenvrouwenbeelden,
dikke dames kunstballerina beeldenzonnewijzers , dierenbeeldenafrikaanse kunst

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel