Waterornamenten in brons | Waterornament tuin kopen dat water geeft

waterornamenten, waterornamentEen waterornament brengt dynamiek in uw tuin! Waterornamenten zoals een fontein, vogeldrinkbak of spuitfiguur brengt extra beweging in uw tuin door middel van stromend water. Een vogeldrinkbak of fontein trekt bovendien allerlei vogels en insecten aan, waardoor uw tuin nog levendiger wordt. Vogels wassen zich graag in een vogeldrinkbak of drinken uit de bak met vers water.

Als u geen plek heeft voor een vijver, maar toch graag een klein waterornament in uw tuin wilt, zijn waterornamenten een goede middenweg. Ook in een kleine tuin kunt u heel goed één of meerdere waterornamenten kwijt zonder ruimte in te leveren. Waterornamenten zijn een ideaal geschenk voor uwzelf of  voor een tuinliefhebber in uw omgeving.
 

Bekijk onze bronzen waterornamenten ideeën

Klik op een afbeelding om naar de categorie met ideeën te gaan

fonteinen, fontein      Spuitfiguren, spuitfiguur      Vijver beelden, vijver beeld

vogeldrinkbak, vogeldrinkschaal      zwembeelden, beeld zwembad
 

Bekijk video met mogelijkheden

In ons assortiment waterornamenten van waterspuitfiguren hebben wij in de vorm van vrouwen en kinderen of dieren zoals reigers en kikkers. Daarnaast bieden wij beelden speciaal voor bij het zwembad aan. U heeft de keuze uit grote waterornamenten en kleine beelden voor aan uw zwembad, met en zonder waterspuitfiguur in of op het beeld. Bekijk ook de video met mogelijkheden.
 


 

Door ons ruime assortiment water beelden is het ook heel goed mogelijk verschillende beelden en ornamenten met elkaar te combineren. Daarbij bieden we waterornamenten in meerdere stijlen aan. Of u nu van een abstracte, figuratieve stijl houdt of graag een waterornament in barokstijl wilt, wij hebben alle soorten en maten waterornamenten in huis. Ook voor een vijverbeeld, midden in uw vijver kunt u bij ons terecht.

 

Veelgestelde vragen over waterornamenten

Er zijn veel vragen die wij vaker horen over waterornamenten. Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen uitgelegd. 

 

Waterornament buiten plaatsen met pomp in uw tuin of aan uw vijver

waterornament, waterornamentenEen waterornament plaatsen dat beschikt over een fonteinfunctie vereist ook de installatie van een waterslang en -pomp. Bij fonteinen met een waarde van meer dan € 2.000,= verzorgen wij de plaatsing gratis, inclusief alle benodigdheden tegen kostprijs. Daarnaast kunnen wij u voorzien van goed advies ten aanzien van de waterpomp. Hoe hoger en verder het water getransporteerd moet worden, hoe krachtiger de pomp moet zijn.

Bij nagenoeg alle kleine fonteinen en waterbeelden hoeft u alleen de meegeleverde slang aan te sluiten op de waterpomp, die wij u ook kunnen leveren. Ook kunt u een waterreservoir meebestellen als u geen vijver heeft en het waterornament zelfstandig moet kunnen functioneren.

Wilt u meer weten over onze waterornamenten of heeft u vragen over een waterornament kopen? Neem gerust contact met ons op.
 

TOP 10 ideeën waterornamenten

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 ideeën van waterornamenten.

Uiteraard hebben we meerdere ideeën, deze vindt u bij:
klein waterornament, grote waterornamenten, waterornament vrouw
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2023 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel