Hardloop cadeau na hardloopwedstrijd of na lopen marathon door hardloper

hardloop cadeauBent u op zoek naar een Hardloop cadeau voor na een hardloopwedstrijd of na het lopen van een marathon door hardloper? Bij ons in het assortiment zijn vele beelden te vinden die kunnen uitdrukken hoe trots u op diegene bent. Het is namelijk niet niks om een hardloopwedstrijd te winnen of een marathon uit te lopen. Hiervoor is een hardloop cadeau van brons het perfecte geschenk. Er zijn veel verschillende geschenken die passend zijn voor een hardloper.

Voor een hardloop wedstrijd of marathon moet je goed voorbereid zijn door soms wel jarenlange trainingen. Doordat er zoveel tijd in deze sport gaat zitten is het leuk voor de sporter om ook beloond te worden bij een prestatie. Een bronzen beeld is perfect om te schenken omdat de sporter altijd een blijvende herinnering zal hebben aan zijn of haar behaalde sportprestatie. Het beeld kan nog persoonlijker gemaakt worden door een tektsplaatje mee te bestellen.


Een origineel kado voor een hardloper

Bent u op zoek naar een passend kado voor een hardloper? Wij zullen u wat inspiratie geven door onze favoriete beeldjes als hardloop cadeau  te benoemen. Bekijk bijvoorbeeld eens ons beeldje ''Succes behalen''. Dit beeld is perfect om te schenken aan iemand die de hardloop wedstrijd of marathon heeft gewonnen. 

Bekijk ook onze sportbeeldjes ''De hardloper'' & ''De marathonloper''. Deze beeldjes staan symbool voor de sport en kunnen prachtig dienen als Hardloop cadeau of als sportprijs. 

Er zijn natuurlijk vele andere beelden die kunnen dienen als hardloper kado. Bekijk daarom voor nog meer inspiratie onze kleine beeldjes. Mocht u er niet uit komen, horen wij dit graag en zullen wij u helpen het perfecte geschenk te vinden.


Hardloop cadeau als prijs voor wedstrijden of marathons

Als je de eerste, tweede of derde plaats bemachtigd tijdens een hardloopwedstrijd of marathon wordt je vaak beloond met een trofee of medaille voor deze goede prestatie. Bij Bronzen Beelden Winkel is het mogelijk om een passend beeldje als trofee te vinden of om een penning te ontwerpen. Hier kunt u een tekstplaatje bij bestellen waar een persoonlijke tekst op gegraveerd kan worden. Deze beelden of penningen kunnen dan gebruikt worden om te schenken aan de winnaar of winnares van de wedstrijd.

Deze tekst zou bijv. kunnen zijn ''NR 1 | Hardloopwedstrijd Overijssel'' of ''3e plaats bij de marathon, Gefeliciteerd!''. Op een tekstplaatje kunnen maximaal 100 karakters gegraveerd worden. Ook is het mogelijk om er een logo op te graveren. Hier worden eenmalig 20 euro instelkosten voor gerekend. 

Op een penning kan ook zelf bepaald worden welke tekst er op gegraveerd moet worden. Voor meer vragen over een penning of  bepaalde beelden kunt u contact opnemen met ons per e-mail, telefoon of chat. Wij zullen u zo goed mogelijk adviseren om een passend hardloop cadeau te kunnen vinden.


TOP 10 | Hardloop cadeau

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 cadeaus voor een hardloper.

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het hardloop cadeau

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2023 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel