Hardloop cadeau na hardloopwedstrijd of na lopen marathon door hardloper

hardloop cadeauBent u op zoek naar een hardloop cadeau voor na een hardloopwedstrijd of na het lopen van een marathon door hardloper? Bij ons in het assortiment zijn vele beelden te vinden die kunnen uitdrukken hoe trots u op diegene bent als hij of zij de finish heeft behaald. Het is namelijk niet niks om een hardloopwedstrijd te winnen of een marathon uit te lopen. Hiervoor is een hardloop cadeau of cadeau na marathon van brons het perfecte geschenk.
 

Een origineel kado voor een hardloper of marathonloper

cadeau na marathonEen van onze favoriete beeldjes als hardloop cadeau is ''Succes behalen''. Dit beeld is perfect om te schenken aan iemand die de hardloop wedstrijd of marathon heeft gewonnen.

Bekijk ook onze sportbeeldjes ''De hardloper'' & ''De marathonloper''. Deze beeldjes staan symbool voor de sport en kunnen prachtig dienen als hardloop cadeau of als sportprijs.

Er zijn veel verschillende geschenken die passend zijn voor een hardloper of voor iemand die marathons loopt. Bekijk daarom voor nog meer inspiratie onze kleine beeldjes. Mocht u er niet uit komen, horen wij dit graag en zullen wij u helpen het perfecte geschenk te vinden.
 

Hardloop cadeau als prijs voor wedstrijden of marathons

Als je de eerste, tweede of derde plaats bemachtigd tijdens een hardloopwedstrijd of marathon wordt je vaak beloond met een trofee of medaille voor deze goede prestatie. Bij Bronzen Beelden Winkel is het mogelijk om een passend beeldje als trofee te vinden of om een penning te ontwerpen. Hier kunt u een tekstplaatje bij bestellen waar een persoonlijke tekst op gegraveerd kan worden. Deze beelden of penningen kunnen dan gebruikt worden om te schenken aan de winnaar of winnares van de wedstrijd.

Deze tekst zou bijv. kunnen zijn ''NR 1 | Hardloopwedstrijd Overijssel'' of ''3e plaats bij de marathon, Gefeliciteerd!''.  Ook is het mogelijk om een logo te graveren van bijvoorbeeld de atletiekvereniging.

Op een penning kan ook zelf bepaald worden welke tekst erin gegoten moet worden. Voor meer vragen over een penning of bepaalde beelden kunt u contact opnemen met ons per e-mail of bel ons vrijblijvend. Wij zullen u zo goed mogelijk adviseren om een passend hardloop cadeau te kunnen vinden.
 

Wat geef je iemand die de marathon heeft gelopen
of een hardloopwedstrijd heeft uitgelopen?

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 cadeaus voor een hardloper of iemand die de marathon heeft gelopen. Een mooi cadeau voor na de finish!

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het hardloop cadeau

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel