Horen Zien en Zwijgen beeldjes kopen

Horen zien en zwijgen beeldjes kopenHoren Zien en Zwijgen beeldjes zijn erg populair, vooral onder verzamelaars. Daarnaast zijn ze vaak erg grappig. Wij hebben kleine bronzen beeldjes en grote Horen Zien en Zwijgen beelden. Alle exemplaren zijn met de hand afgewerkt en voldoen aan de hoogste kwaliteit. U bestelt ze eenvoudig via onze webshop, waarna u uw bestelling al binnen een paar werkdagen in huis kunt verwachten.
 

Oorsprong betekenis van het Horen Zien Zwijgen beeldje

Wie de bekende Horen Zien Zwijgen beeldjes ziet, zal wellicht in eerste instantie denken aan de bekende aap-emoticons waarmee via chatberichten gecommuniceerd kan worden. Voor de geschiedenis erachter moeten we echter ver terug in de tijd, namelijk rond de 5-6e eeuw voor Christus.

Het was de in China gevestigde Confucius die tegen zijn leerlingen zei “Kijk niet, luister niet, spreek niet uit en richt je niet op wat in strijd is met welgevoegelijkheid". Dit alles bedoelde hij met het oog op het kwade: kijk niet naar het kwade, luister er niet naar en speek geen kwaad. Deze positieve boodschap vindt u uiteraard onder andere terug in onze  horen zien zwijgen apenbeeldjes.
 

Bekijk onze Horen Zien Zwijgen beeldjes

Bekijk hieronder een video van een van onze Horen Zien en Zwijgen beeldjes van brons.


 

Horen Zien en Zwijgen apenbeeldjes van brons

Waarom juist apen van oorsprong in deze betekenis zijn afgebeeld, komt doordat apen in de Chinese (en Japanse) cultuur een bijzondere betekenis hebben. Ze staan voor vriendelijkheid, vrijgevigheid en zachtaardigheid. Een goed voorbeeld zijn onze beeldjes ‘Horen, Zien en Zwijgen’ waarin ook apen de hoofdrol spelen. Deze diertjes zitten gebroederlijk op een tak en lijken zich bijzonder te vermaken.
 

Een beeldje Horen Zien Zwijgen kopen online

Beeldjes Horen, Zien en Zwijgen aapjes kopen, of een bronzen beeld met dezelfde betekenis van een andere diersoort? Bestel deze snel via onze webwinkel. Heeft u vragen over een Horen Zien en Zwijgen beeldje kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer info over het Horen Zien en Zwijgen beeldje

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel