Bronzen paarden beelden voor in huis of tuin

Bronzen paardenbeeld, paardenbeeldenHet vinden van het juiste bronzen paarden beeld is best een opgave. Kiest u voor een abstract of levensecht paardenbeeld. Wilt u een sportpaard of trekpaard?

Wij hebbben ons assortiment paarden beelden met zorg samengesteld zodat elke paardenliefhebber het juiste bronzen paard vindt. Onze beelden zijn ingedeeld in twee categorieën: kleine paarden beeldjes en paarden beelden voor in de tuin.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
vinkjeGRATIS plaatsing bronzen paard in uw tuin t.w.v. € 195,00 vanaf € 2.000,=
 

Bekijk onze bronzen paarden beelden categorieën

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan

paardenbeeldjes voor binnen en buiten      Grote paardenbeelden  


De kleine paardenbeeldjes zijn leuk voor in de vensterbank, op een schouw of op een dressoir bijvoorbeeld. De paarden tuinbeelden zijn er in veel verschillende formaten, ook levensgroot. Hieronder ziet u twee video's van mogelijkheden.
 

    
 

Uiteenlopende bronzen beelden van paarden

Paarden zijn zeer edele dieren die al eeuwenlang veelal respectvol behandeld worden. Ze dienden in vroegere tijden als werkpaard, voordat de mechanisatie van de landbouw op gang kwam. Later werden ze steeds vaker gebruikt als rijpaard voor sport en recreatie.  

Bij ons vindt u zowel de koudbloeden als warmbloeden. Werkpaarden in tuig, gracieuze dressuurpaarden, snelle renpaarden en een het Friese paard als prachtige verschijning met zijn lange manen en karakteristieke sokken. Ook merries met veulens, bronzen beelden van alleen veulens en bronzen paarden met verzorger of ruiter zijn te bestellen.
 

Paardenbeeld kopen voor een manege of als kado

Paardenbeelden kopen van bronsVerras iemand met een paardenbeeld als kado, bijvoorbeeld bij de geboorte van een veulen. Of een levensecht paardenbeeld voor de ingang van de manege. Een bronzen paardenbeeld zal altijd in de smaak vallen.
 

Bronzen paard als trofee

Op zoek naar een paarden trofee om uit te reiken na een wedstrijd? Wij kunnen vrijwel ieder paardenbeeld voor u plaatsen op een natuurstenen sokkel welke wij ook voor u kunnen graveren met een tekst.


Blijvende herinnering paard

Paarden hebben intensieve verzorging nodig. De band tussen ruiter en dier is dan ook bijna altijd een hechte. Als u dag in dag uit, jaar in jaar uit met uw paard bezig was en deze plotseling overlijdt, is dat een grote klap. Geef uzelf daarom een mooie, blijvende herinnering aan uw paard als u uw dier bent verloren.
 

Een paarden beeld kopen op sokkel

Een paardenbeeld van brons kunt u ook samen met een sokkel bestellen. Voor alle sokkels geldt dat ze eenvoudig te bevestigen zijn aan de bronzen paardenbeelden. U kunt een bronzen paard eenvoudig online bestellen in onze webshop. Wilt u eerst het exemplaar in het echt bekijken, dan is dit ook mogelijk. Onze showroom is op afspraak geopend. Heeft u vragen over een paardenbeeld kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.
 

TOP 10 | Paarden beelden

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 van onze paarden beelden.

Uiteraard hebben we meer paarden beeldjes, deze beelden vindt u hier:

Kleine paarden beeldjes & Tuinbeelden paard 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel