Bronzen paarden beelden voor in Bronzen paardenbeeld, paardenbeeldenhuis of tuin

Het vinden van het juiste bronzen paarden beeld is best een opgave. Kiest u voor een abstract of levensecht paardenbeeld. Wilt u een sportpaard of trekpaard?  Wij hebbben ons assortiment paarden beelden met zorg samengesteld zodat elke paardenliefhebber het juiste bronzen paard vindt. Onze dierenbeelden zijn te plaatsen in elk interieur of  tuin.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen

 

Het hebben van een paard in de gang kan nu werkelijkheid worden. Paarden zijn zeer edele dieren die al eeuwenlang veelal respectvol behandeld worden. Ze dienden in vroegere tijden als werkpaard, voordat de mechanisatie van de landbouw op gang kwam. Later werden ze steeds vaker gebruikt als rijpaard voor sport en recreatie.  

    
 

Uiteenlopende bronzen beelden van paarden

Bij ons vindt u zowel de koudbloeden als warmbloeden. Werkpaarden in tuig, gracieuze dressuurpaarden, snelle renpaarden en een het Friese paard als prachtige verschijning met zijn lange manen en karakteristieke sokken. Ook merries met veulens, bronzen beelden van alleen veulens en bronzen paarden met verzorger of ruiter zijn te bestellen. In veel van de gevallen hebben ze zelfs een levensgroot formaat. Doordat ze met grote precisie zijn gemaakt, vertonen ze grote overeenkomsten met de werkelijkheid. Ook kleinere tafelmodellen (van paardenhoofden) zijn verkrijgbaar, evenals paarden beelden van brons in abstracte vorm.
 

Paardenbeelden kopen van bronsPaardenbeeld kopen voor een manege of als kado

Verras iemand met een paardenbeeld als kado, bijvoorbeeld bij de geboorte van een veulen. Of een levensecht paardenbeeld voor de ingang van de manege. Een bronzen paardenbeeld  zal altijd in de smaak vallen.

 

 

Bronzen paard als trofee

Op zoek naar een paarden trofee om uit te reiken na een wedstrijd? Wij kunnen vrijwel ieder paardenbeeld voor u plaatsen op een natuurstenen sokkel welke wij ook voor u kunnen graveren met een tekst.
 

Een paarden beeld kopen op sokkel

Een bronzen paardenbeeld kan goed als een cadeau gebruikt worden of als trofee. In dat geval is het ook goed om te weten dat te voorzien zijn met tekstplaatje. Een paardenbeeld van brons kunt u ook samen met een sokkel bestellen. Sokkels vindt u onder de categorie ‘sokkels voor beelden’. U kunt zelf kiezen voor een bepaalde hoogte, breedte en materiaal. We hebben betonnen sokkels (die overigens hol zijn van binnen), hardstenen sokkels en marmeren sokkels. Voor alle sokkels geldt dat ze eenvoudig te bevestigen zijn aan de bronzen paardenbeelden. Afhankelijk van uw extra wensen is de levertijd maximaal 5 werkdagen. Heeft u vragen over een paardenbeeld kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het paardenbeeld van brons

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel