Een groot jubileumgeschenk van een beeld op hoge sokkel

grote jubileumgeschenken, grote jubileum beeldenDeze beelden op een hoge sokkel zijn ideaal voor in een entree, ontvangstruimte, kantoorruimte of andere zakelijke ruimte. Op deze wijze heeft u een jubileum cadeau als blijvend aandenken aan een speciaal jubileum.
 

De grootste jubileumgeschenken

Bij ieder jubileumbeeld staat de hoogte aangegeven. Het grootste jubileumbeeld is "Op elkaar kunnen bouwen". Dit beeld is maar lieft 1 meter en 54 cm hoog en heeft ook veel volume.

Andere indrukwekkende grote beelden om een bedrijfsjubileum te vieren zijn "De ladder naar succes" en "Samenwerken" (XL versie) met een hoogte van 156 cm en 150 cm.

 

Jubileumgeschenk met aantal jubileumjaren

30 jarig jubileum, groot jubileum cadeau bedrijfEen heel bijzonder jubileum bedrijfsbeeld is het sculptuur "Positieve Spiraal" met aantal jubileumsjaren. 

Bij dit beeld is het bovenste figuur voorzien met het aantal jubileumsjaren zodat het ideaal is bijvoorbeeld als 30-jarig jubileumcadeau

Dit beeld kan gemaakt worden met diverse jaartallen zodat het sculptuur ook geschikt is bijvoorbeeld een 25 jarige bedrijfsjubileum of 50 jaar bestaan bedrijf.

Tevens kan op de sokkel een een tekstplaatje worden aangebracht met persoonlijke tekst en bedrijfslogo.
 

Bedrijfsjubileum beeld met logo van uw bedrijf verwerkt in het beeld

Een ander heel bijzonder bedrijfsjubileum beeld is het sculptuur "Samenwerken" (XL versie) waar het bedrijfslogo in het beeld verwerkt kan worden. Hier ziet u een voorbeeld van wat wij gemaakt hebben. Wij maken eerst een conceptmal van het bedrijfslogo ter goedkeuring. Bekijk dit beeld hier.

bedrijfslogo op maat gemaakt

Bedrijfslogo op maat gemaakt en verwerkt in het beeld "Samenwerken"
 

Jubileumbeelden speciaal voor specifieke branches

Tevens hebben wij jubileumbeelden voor specifieke branches, zoals het beeld "De Hulpverlener" voor psychologen en therapeuten en het beeld "Samen Sterk" voor intermediars, mediatiators en coachingbedrijven. Daarnaast hebben wij ook twee beelden speciaal voor de de scheepvaart en visserij.

Wilt u een beeld dat specifiek van toepassing is op uw branche? U kunt ook een beeld op maat laten maken (kosten vanaf € 2.000,= voor een groot beeld op sokkel).
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het grote jubileumgeschenk

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel