Een groot jubileumgeschenk van een beeld op hoge sokkel

grote jubileumgeschenken, grote jubileum beeldenDeze beelden op een hoge sokkel zijn ideaal voor in een entree, ontvangstruimte, kantoorruimte of andere zakelijke ruimte. Op deze wijze heeft u een jubileum cadeau als blijvend aandenken aan een speciaal jubileum.
 

De grootste jubileumgeschenken

Daarentegen is de grote versie van "Reaching for the Top" de op twee na hoogste jubileumbeeld. Dit is een indrukwekkend beeld van 4 personen en de totale hoogte op sokkel is 129 cm.

De op een na hoogste jubieumbeeld is "Een Team" (extra grote versie) met een totale hoogte van 140 cm.

Het grootste jubileumbeeld is "Out of the Box" van 164 cm hoog. Dit is tevens een exclsusief beeld waarvan slechts 1 exemplaar gemaakt is en geschikt is voor bedrijven die zich bezighouden met innovatie.
 

Jubileumgeschenk met aantal jubileumjaren

30 jarig jubileum, groot jubileum cadeau bedrijfEen heel bijzonder jubileum bedrijfsbeeld is het sculptuur "Positieve Spiraal" met aantal jubileumsjaren. 

Bij dit beeld is het bovenste figuur voorzien met het aantal jubileumsjaren zodat het ideaal is bijvoorbeeld als 30-jarig jubileumcadeau

Dit beeld kan gemaakt worden met diverse jaartallen zodat het sculptuur ook geschikt is bijvoorbeeld een 25 jarige bedrijfsjubileum of 50 jaar bestaan bedrijf.

Tevens kan op de sokkel een een tekstplaatje worden aangebracht met persoonlijke tekst en bedrijfslogo.
 

Jubileumbeelden speciaal voor specifieke branches

Tevens hebben wij jubileumbeelden voor specifieke branches, zoals het beeld "De Hulpverlener" voor psychologen en therapeuten en het beeld "Samen Sterk" voor intermediars, mediatiators en coachingbedrijven. Daarnaast hebben wij ook twee beelden speciaal voor de de scheepvaart en visserij.

Wilt u een beeld dat specifiek van toepassing is op uw branche? U kunt ook een beeld op maat laten maken (kosten vanaf € 2.000,= voor een groot beeld op sokkel).
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het grote jubileumgeschenk

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2023 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel