Hoe kunt u een bronzen beeld onderhouden?

bronzen beeld onderhouden, onderhoud bronsOnze bronzen beelden worden met ambachtelijke zorgvuldigheid bewerkt en gepatineerd. Mocht u een bronzen beeld buiten plaatsen, raden wij aan onze onderhoudsset te gebruiken.

Bij onze tuinbeelden wordt onze gratis onderhoudsset meegeleverd t.w.v. € 24,95. Onze onderhoudsset is ook los te bestellen in onze webshop bestellen (zie artikel onderaan).

 

Bij aankoop van een tuinbeeld ontvangt u een gratis onderhoudsset om het bronzen beeld te onderhouden
 

Met lauw water en de speciale spons kunt u het vuil verwijderen (voorzichtig poetsen!) om vervolgens met het meegeleverde doekje de speciale onderhoudswas aan te brengen. Op deze wijze zal het bronzen beeld veel minder snel verkleuren. Met deze onderhoudswas kunt u het beeld ook redelijk goed in de originele staat terugbrengen, echter het dient als primair als bescherming. Bekijk ook deze video.
 


 

Opgelet: het bronzen beeld moet bij de behandeling absoluut droog zijn. Te veel was leidt tot de vorming van witte sluiers. Breng de was voorzichtig aan poets niet te hard zodat de patina in tact blijft. Wij raden af om reguliere reinigingsmiddelen te gebruiken. Het beste is om het beeld 2 keer per jaar te onderhouden kort voor de winter en in het voorjaar. Meer informatie over hoe brons poetsen
 

Garantie op onze bronzen beelden

Omdat onze bronzen beelden zorgvuldig worden afgewerkt, zal de kans op beschadiging klein zijn. Ieder beeld wordt voor verzending gecontroleerd of deze in goede staat wordt geleverd. Alle beelden worden met Track & Trace code verzonden zodat u verzekerd bent van een goede levering.
 

De verzending van uw bestelling is op onze verantwoording; mocht het beeld beschadigd bij u aankomen, dan ontvangt u een nieuw exemplaar
 

Mocht het beeld beschadigd bij u aankomen, dan krijgt u uiteraard een nieuw exemplaar van ons. Het beschadigde beeld kunt u kosteloos aan ons retourneren. Overigens is de kans dat een beeld beschadigd bij u aankomt, heel klein.

Als u het beeld goed heeft ontvangen, geven wij daarna geen garantie op beschadigingen, krassen of breuken door uw toedoen. Een goede inboedelverzekering kan hiervoor een uitkomst zijn.

Indien u een bronzen beeld gebruikt als onderdeel van een grafmonument, kunt u wel een speciale grafmonumentenverzekering afsluiten zodat het beeld volledig wordt vergoed door de verzekering bij ontstane schade. Voor meer informatie over een grafmonumentenverzekering verwijzen wij u door naar uw plaatselijke steenhouwer.
 

Terug naar informatie

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel