Bronzen vijver beelden | Vijver beeld kopen voor elke vijver

bronzen vijver beelden, vijver beeld bronsMet een bronzen vijverbeeld wordt elke vijver naar een hoger niveau getild. Uiteraard vindt u bronzen vijver beelden ook bij Bronzenbeeldenwinkel.nl, waar u fonteinen en bronzen beelden in alle soorten en maten kunt aanschaffen.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
vinkje GRATIS plaatsing in uw tuin vanaf € 2.000,=
 

U heeft ruime keuze als u op zoek bent naar bronzen vijver beelden. Of u nu een klein beeld, groot beeld, fonteinbeeld, figuratief of abstract beeld zoekt, wij hebben het in huis. Onze beelden zijn uiteraard gemaakt van hoogwaardig brons en zijn bestand tegen water. Dat maakt onze bronzen vijverbeelden een uitstekend decoratief object voor een vijver.
 

Vijverbeeld voor grote en kleine vijvertjes

Een grote vijver kan worden opgefleurd door een groot beeld. Sommige bronzen vijverbeelden zijn tot wel twee meter hoog en hebben een fonteinfunctie.

Een kleine vijver in de achtertuin kan worden vergezeld van één of twee kleinere beelden. Ook de kleine beelden voor in de vijver kunnen zijn uitgerust met een fonteinfunctie, waardoor u een kleine waterspuwer in de tuin heeft staan. Bekijk daarom dan ook onze spuitfiguren.
 

Bekijk ook onze kleine vijver spuitfiguren en grote fonteinen

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan

spuitfiguren kinderen      Spuitfiguur vrouw als fontein      spuitfiguur kikker

spuitfiguren dieren      fonteinen, fontein
 

Bronzen vijver beelden uitzoeken

Als u ervoor kiest bronzen vijver beelden aan uw vijver toe te voegen heeft u dus veel mogelijkheden. Wij raden altijd aan uw beeld af te stemmen op de grootte van uw vijver. Daarnaast ligt het aan de inrichting van uw tuin en uw smaak of een abstract beeld past, of juist een figuratief beeld. Onze website biedt een overzicht van alle beschikbare beelden.
 

vijver beelden, vijver beeld

 

Vijver beeld op sokkel

Het vastzetten van uw beeld wordt vergemakkelijkt door het aanbrengen van een sokkel. Dat geldt vooral voor beelden die midden in een vijver moeten worden aangebracht. Wij kunnen bronzen vijver beelden uiteraard voorzien van een passende sokkel. Als u kiest voor een fonteinbeeld moet er uiteraard ook een aansluiting zijn voor de waterleiding. Hierover vindt u meer informatie op onze website. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen als u meer wilt weten over onze bronzen vijver beelden.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het vijver beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel