Symbolisch cadeau nieuw huis | Nieuwe woning cadeau 

nieuwe woning cadeau, symbolisch cadeau nieuw huisNieuwe woning cadeau schenken. Uw kinderen, ouders, vrienden of kennissen hebben een nieuw huis. Daar mag op geproost worden! En daar hoor ook een symbolisch cadeau bij, het liefst iets wat mooi staat in het interieur of buiten in de tuin. Wilt u uw kennissen familielid verrassen met een prachtig symbolisch cadeau nieuw huis? Maak dan een keuze uit onze ruime collectie cadeaus voor een nieuwe woning.

Onze geschenken passen in elk interieur en tuin, van klassiek tot modern, licht tot donker. Met een symbolisch cadeau nieuw huis laat u zien dat u blij bent voor degene in kwestie en dat u hem, haar of hen alle geluk van de wereld wenst. Een mooi gebaar, en een passend en blijvende geschenk voor een nieuwe woning. 
 

Bekijk onze populaire nieuwe woning kado categorieën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Tuinbeeld als origineel cadeau nieuw huis    Dierenbeeld als nieuwe woning cadeau    zonnewijzer als origineel samenwonen cadeau

kleine beeldjes als leuk kado nieuwe woning    symbolisch cadeau nieuwe woning    familie beeldjes als origineel housewarming cadeau
 

Samenwonen cadeau | Cadeautips samenwonen

symbolisch cadeau nieuw huisSamenwonen is een mooie mijlpaal in een relatie. Deze bijzondere gebeurtenis kunt u niet stil voorbij laten gaan, een symbolisch cadeau samenwonen zou een passend en blijvend geschenk zijn.  Omdat het samenwonen cadeau dat u bij Bronzenbeeldenwinkel kunt krijgen al heel toepasselijk is op het kopen of betrekken van een nieuw huis, is uw geschenk al heel persoonlijk. Toch kunt u het nog persoonlijker maken, door het toevoegen van een klein tekstplaatje op de sokkel. Het beeld kan zo vergezeld worden van een boodschap die voor de gelukkige koper of het gelukkige stel is bedoeld.

Dan is een samenwonen cadeau voor de nieuwe woning in de vorm van een bronzen beeld de ideale aanvulling. Kies bijvoorbeeld voor het vrolijke beeld ‘Hoera, een nieuw woning!’. Hierop staat een vrolijk stel, voor een huis met twee symbolische sleutels. Een perfect cadeau voor uw kind dat met zijn of haar partner gaat samenwonen. Natuurlijk kunt u ook uit onze andere collecties een cadeau voor de nieuwe woning uitzoeken, zoals uit onze collectie beeldjes met het thema liefde.  Maar natuurlijk kan er ook gekozen worden voor een mooi tuinbeeld of zonnewijzer.
 

Cadeau voor nieuwe woning kopen, een origineel housewarming cadeau 

Een nieuw huis is voor veel mensen een mijlpaal. Een eerste koopwoning, voor het eerst samenwonen of eindelijk naar de grote stad verhuizen. Dat viert u natuurlijk met een mooi geschenk voor in het nieuwe huis. De ene ouder geeft bijvoorbeeld een financiële bijdrage ,  en de ander een tastbaar geschenk.

U kunt de eigenaar(s) van het nieuwe huis op die manier gelukwensen en feliciteren met het nieuwe huis. Uw beeld vormt dan door de jaren heen een mooi aandenken aan de koop van het eerste huis of de eerste keer samenwonen, ook als uw vrienden, kennissen of uw kind weer aan een volgende woning toe is. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een tuinbeeld of zonnewijzer, hier kan ook een tekstplaatje op de sokkel geplaatst worden. Bestel hier dus een bijzonder nieuwe woning cadeau.
 

Cadeau sleuteloverdracht

Wilt u echt stiltstaan bij het bezondere moment?  Bij een sleuteloverdracht komen altijd veel emoties vrij, mensen zijn vaak erg blij met de nieuwe woning, maar voor de oude bewoners ook een moment van afsluiting.  Om bij dit bijzondere moment stil te staan kunt u kiezen voor een mooi cadeau sleuteloverdracht.
 

Symbolisch cadeau voor nieuw huis kopen
Bekijk onze top 10

Bekijk bovenaan de pagina onze symbolische cadeaus voor een nieuw huis.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel