Bronzen dolfijn beeld | Beeld dolfijn kopen

Dolfijnen beeld, bronzen dolfijnenBronzen Beelden Winkel biedt prachtige dolfijnen beelden aan die uw tuin tot leven brengen. U kunt hierbij kiezen uit een beeld van een enkele dolfijn of meerdere dolfijnen die verwerkt zijn in één bronzen beeld.

Deze bonzen dolfijnen beelden kunnen water spuiten en kunnen dienst doen als fontein aan uw vijver of zwembad.

 

Hoe werken de dolfijnen fonteinen?

dolfijn beeld, bronzen dolfijnenDat is heel gemakkelijk. Het dolfijnen beeld is voorzien van een wateraansluiting onderaan waar een waterslang op aan gesloten kan worden. Door middel van een waterpomp wordt het water door de fontein heen gepompt naar de spuitmond toe. Wij zorgen ervoor dat de juiste waterpomp met het benodigde vermogen aangesloten wordt op het dolfijn beeld.  

De kosten van de benodigde pomp worden van te voren begroot en aan u voorgelegd. Wij hoeven niets te verdienen aan de waterpomp zelf zodat u hiervoor geen extra kosten maakt. U weet dan zeker dat u de juiste pomp heeft en deze wordt ook nog eens gratis aangesloten. Service van Bronzen Beelden Winkel!
 

Gratis bezorging, plaatsing en installatie dolfijn beeld in uw tuin!

Alle dolfijn beelden wordt gratis bezorgd, geplaatst en geïnstalleerd op locatie, bijvoorbeeld in uw vijver, aan de rand van uw zwembad of in uw tuin. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van de fontein.

Alles wordt u voor u geregeld: de juiste watermpop, eventueel het benodigde waterreservoir als u de fontein zelfstandig als waterornament wilt plaatsen in de tuin, en ook de montage en aansluiting van het geheel!
 

Beeld dolfijn online kopen

Alle bronzen dolfijnen beelden zijn te bestellen in onze webshop. Ondanks de verduidelijkende foto’s die we bij ieder dolfijn beeld hebben staan, kunnen we ons voorstellen dat u uw eventuele keuze graag eens in het echt wilt zien.

Daarom is het ook mogelijk om onze showroom te bezoeken. De showroom is op afspraak te bezoeken. Hier staan onze professionals graag voor u klaar om u van persoonlijk advies te voorzien. Heeft u vragen of een beeld dolfijn kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het bronzen dolfijnen beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel