Geboortebeeldjes van brons | Geboorte bronzen geboortebeeldjes, geboorte bronzen beeldjebeeldje

Een geboorte bronzen beeldje geven om een onuitwisbare indruk te maken. Een geboorte is een ontzettend spannende en vreugdevolle gebeurtenis, of het nu om het eerste kind gaat of er al meerdere kinderen binnen het gezin zijn. Een nieuw leven is bijzonder dat gevierd moet worden. Wilt u echt iets bijzonders geven?  Onze geboortebeeldjes van brons zijn hier erg geschikt voor.

We hebben bronzen geboortebeeldjes in verschillende soorten, variërend van ietwat abstract tot bijna levensecht. Alle kleine beeldjes van een geboorte stralen intimiteit uit. Kies voor het geboortebeeldje dat tegemoet komt aan het gevoel dat u over wilt brengen of zelf ervaart.
 

Een persoonlijke tekst op het bronzen geboorte beeldje

Om een geboortebeeldje van brons extra persoonlijk te laten zijn, is het mogelijk om een tekstplaatje met persoonlijke tekst te laten plaatsen indien het beeldje een sokkeltje heeft. U kunt in het tekstplaatje een boodschap laten graveren, bijvoorbeeld de geboortedatum van het kind en de naam. Normaal gesproken kunt u het gewenste beeldje al binnen ongeveer 1 werkdag in huis ontvangen. Het laten graveren kost echter een paar dagen extra. Alsnog betekent het dat u binnen 5 werkdagen het geboorte bronzen beeldje in huis heeft.
 

Zoekt u een bronzen beeld van een gezin? Bekijk dan onze beeldje gezin pagina
 

Geboorte beeldjes kopen online

Wij besteden de grootst mogelijke zorg en aandacht aan het door uw bestelde geboortebeeldje. Het beeldje wordt met Track & Trace code verzonden. Wilt u geboortebeeldjes van brons ook eens in onze showroom bekijken? U bent van harte welkom. Maak vooraf wel eerst even een afspraak, zodat wij voldoende tijd voor u in kunnen plannen. Heeft u vragen over een geboortbeeldje kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het geboortebeeldje

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2023 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel