Asbeeldjes gezin

Bent u op zoek naar een originele manier om de as van een overleden persoon te bewaren? Dan is een asbeeldje van een gezin een mooie optie. Deze beeldjes zijn ontworpen met een hele mooie gedachte, namelijk dat het gezin als eenheid de overleden persoon herdenkt en deze nog steeds als deel van de familie ziet.

Of de overleden persoon nu een ouder of juist een kind was, een asbeeld van diens gezin draagt een grote symboliek in zich mee. Het beeld laat in feite het gezin in zijn complete vorm zien, inclusief de overleden persoon. Zo bent u altijd bij diegene aanwezig, en maakt hij of zij nog steeds onderdeel uit van het gezin.
 

Opties voor een gezin asbeeld

We hebben asbeeldjes van een gezin met diverse samenstellingen. Betreft het bijvoorbeeld een gezin met twee ouders en kinderen? We hebben beeldjes met zowel één, als twee of drie kinderen, en zelfs een beeldje met een baby. In onze webshop bestelt u dus een asbeeld van een gezin van 3, 4 of 5 personen, met figuren in verschillende groottes.

Wilt u liever een andere gezinssamenstelling voor het asbeeld? Dan is het goed om te weten dat we ook altijd een bronzen beeld op maat kunnen maken. In overleg met de maker van onze asbeeldjes van gezinnen kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn dus neem vooral contact met ons op als de gewenste optie er niet bij staat.
 

Gezin asbeeld met personalisatie

Een asbeeld van een gezin is natuurlijk een super originele urn, waar een personalisatie op zijn plek is. Indien gewenst kunnen we de voet van het asbeeldje dan ook voorzien van een plaatje met gravering, bijvoorbeeld met de naam van de overleden persoon en geboortedatum plus de datum van overlijden. Dit maakt het gezin asbeeld nóg persoonlijker, en een prachtig gedenkteken aan de persoon die helaas niet meer in jullie midden is.
 

Bestel een familie asbeeldje direct online

Een familie asbeeld kopen kan gemakkelijk en veilig in onze webshop. Uw bestelling wordt met Track en Trace code verzonden zodat u verzekerd bent van een goede levering. Heeft u vragen over een asbeeldje familie? Neemt u dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het asbeeldje

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel