Urnen voor thuis in huis om uw dierbare te gedenken

urnen voor thuisEen urn voor thuis is bedoeld om de as van een overleden persoon in te bewaren en te gedenken. Bij Bronzenbeeldenwinkel vindt u enkele zeer bijzondere bronzen urnen voor thuis in huis waar al het as in opgeslagen kan worden. 

Wilt u een deel van de as van uw dierbare bewaren of wilt u dat familieleden ook as thuis kunnen bewaren? Bekijk dan onze asbeeldjes of kleine urnen voor thuis.

Urnen zijn er in vele soorten en maten, maar al onze bronzen urnen zijn gemaakt met oog voor detail. Naast hun praktische functie zijn ze ook erg aantrekkelijk voor het oog, waardoor onze bronzen urnen voor in huis tevens een esthetische functie hebben.
 

Originele urn voor thuis in brons kopen

urn voor thuisIn onze webshop kunt u een originele urn kopen, die altijd is gemaakt van brons. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in dit materiaal, en werken alleen met kunstenaars en bronsgieters die hun vak goed verstaan. Daardoor kunnen we een prachtige collectie bronzen urnen voor thuis aanbieden, in allerlei vormen en stijlen. 

We hebben binnen urnen met bloemen of hartjes, maar ook urnen in een organische vorm, die heel mooi opgaan in elk interieur. Wat uw woonstijl ook is, wij hebben een originele urn die daarbij past. U haalt dus in feite niet alleen een urn in huis, maar tevens een kunstwerk, want met deze gedachte zijn al onze bronzen urnen ontworpen.
 

Bijzonderen duo urnen voor binnen voor 2 personen

Ook bieden wij bijzondere urnen aan voor 2 personen, bijvoorbeeld om de as van uw vader en moeder in te bewaren. Dit worden duo urnen genoemd. De as kan gescheiden van elkaar bewaard worden, maar de urnen voor samen één geheel, zoals bij onderstaande foto.
 

urnen, duo urn

Een van onze bijzondere urnen speciaal voor het bewaren van de as van twee geliefden
 

Hoe kunt u een bronzen urn vullen met as?

binnen urn, thuis urnOnze bronzen urn zijn voorzien van een schroefdop aan de onderzijde welke u gemakkelijk los kunt draaien. U kun de as in de meegeleverde aszak gieten en dan in het beeld plaatsen.

U kunt dit zelf uitvoeren of laten uitvoeren door de uitvaartondernemer of crematorium. Bekijk ook deze video hoe u een bronzen urn kunt vullen met as.

Alle urnen voor thuis in huis hebben een ruimte voor 3 liter as of meer zodat al het as van uw dierbare in het beeld geplaatst kan worden.
 

Een van onze urnen voor thuis online bestellen of bezoek onze showroom in Kampen

U kunt een van onze urnen voor thuis eenvoudig online bestellen. Bij iedere urn staat de levertijd vermeld, maar meestal heeft u de urn al binnen 5 werkdagen in huis. Uw bestelling wordt met T&T code verzonden zodat u verzekerd bent van een goede levering.

Wilt u de urn liever eerst in het echt bekijken? Bezoek dan onze showroom in Kampen. Maakt u alstublieft wel een afspraak zodat u de gewenste urn kunt bekijken. Heeft u vragen over een van onze binnen urnen voor thuis? Neem gerust contact met ons op.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel