Cadeau vast contract werknemer

cadeau vast contractCadeau vast contract voor iemand die dit aangeboden heeft gekregen? Wilt u iemand feliciteren met een vast contract? Dit is zeker een moment om te vieren en u kunt bij ons terecht voor het perfecte cadeau voor een vast contract. Geef een zakelijk geschenk voor een persoonlijk vast contract cadeau waar de ontvanger nog lang plezier van zal hebben.
 

Wat geef je iemand voor een promotie/vast contract?

Of u nu uw waardering voor een medewerker wil tonen na het ondertekenen van een vast contract, of gewoon een vriend of collega wil feliciteren; in onze collectie zakelijke geschenken vindt u het ideale cadeau, maar voor ook originele cadeaus bij een vast contract. Kies bijvoorbeeld voor een beeld dat aansluit bij een thema dat de medewerker belangrijk vindt, zoals succes of samenwerking.

Is deze persoon de ideale onderhandelaar op de werkvloer en is het wel duidelijk waarom hem of haar een vast contract is aangeboden? Ga dan bijvoorbeeld voor een bronzen beeld van twee figuren die elkaar de hand schudden. Gaat het om een echte teamplayer die het hele bedrijf mee weet te nemen in zijn of haar successen? Dan is een zakelijk beeldje dat bijvoorbeeld ‘teamspirit’ of ‘krachten bundelen’ uitbeeldt een origineel cadeau bij een vast contract.


Geschenkpakket als origineel cadeau bij vast contract

vast contract geschenkpakketEen ander origineel cadeau bij een vast contract is een van onze geschenkpakketten. Geef iemand bijvoorbeeld een mooi bronzen beeld als  cadeautje in combinatie met een goede fles wijn. Met dit cadeau kunnen jullie samen proosten op het vaste contract. U kunt zelf kiezen of u voor rode of witte wijn wil gaan, in welke geschenkdoos het pakket komt en natuurlijk welk beeldje u daarbij cadeau geeft. Het is ook mogelijk om het logo van het bedrijf en een persoonlijke boodschap in de doos te laten branden. Let op! Dit is alleen mogelijk in de houten geschenkkist! Zo zorgt u voor een gepersonaliseerd, origineel cadeau bij een vast contract.


Wanneer schenk je het vast contract cadeau?

Een cadeau vast contract kunt u het beste schenken zodra diegene die een vast contract aangeboden heeft gekregen het contract heeft ondertekend. Dan is het rond en kunt u het kado schenken om te vieren dat het vaste contract getekend is.


Voor wie een cadeautje vast contract kopen?

Het is natuurlijk niet verplicht om een cadeau voor iemand te kopen die een vast contract aangeboden krijgt, maar wel leuk om het te vieren. U kunt een geschenk schenken aan bijvoorbeeld uw werknemer bij het ondertekenen van het contract als extra blijk van waardering. Of is het een vriend, vriendin, familielid, collega, etc. die een vast contract aangeboden krijgt? In dit geval is het natuurlijk ook erg leuk om een bronzen beeldje als kado aan te bieden.


Cadeau vast contract personaliseren

Heeft u het perfecte beeldje als cadeau vast contract gevonden of meerdere leuke cadeaus? Dan is het ook mogelijk om deze te personaliseren. Dit kan door middel van het meebestellen van een tekstplaatje. Hier kunt u een persoonlijke tekst op laten graveren. Hierdoor wordt het een persoonlijk vast contract cadeau en zult u de persoon in kwestie zeker verrassen.


Spreuken, gezegdes en teksten vast contract voor op het tekstplaatje 

Hier zijn enkele voorbeelden van spreuken vast contract, gezegdes en teksten voor op het tekstplaatje. Hiermee maakt u het een super origineel en leuk cadeau.

 • Hard work pays off!
 • Dit vraagt om bubbels!
 • Vast contract
  in the pocket
 • It's a beautiful thing when a career
  and a passion come together!
 • Hoera!
  Een vast contract!
 • Gefeliciteerd!
 • Gefeliciteerd met deze mijlpaal
  namens de collega's


Vast contract cadeau online bestellen

Je kunt het perfecte cadeautje voor een vast contract eenvoudig online bestellen bij Bronzen Beelden Winkel. Onze webshop biedt een ruime keuze aan hoogwaardige bronzen beelden die geschikt zijn voor deze speciale gelegenheid. Bij Bronzen Beelden Winkel zorgen we ervoor dat je kado voor een contract van onbepaalde tijd veilig en snel wordt verzonden. 

Kies voor een betekenisvol en blijvend cadeau voor het tekenen van een vast contract en verras de ontvanger met een prachtig bronzen beeld van Bronzen Beelden Winkel. Bestel nu uw cadeau vast contract en maak deze speciale gelegenheid onvergetelijk.

 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel