Cadeau vast contract werknemer

Cadeau vast contract. Wilt u iemand feliciteren met een vast contract? Dit is zeker een moment om te vieren en u kunt bij ons terecht voor het perfecte cadeau voor een vast contract. Geef een zakelijk geschenk voor een persoonlijk cadeau waar de ontvanger nog lang plezier van zal hebben. Bij ons vindt u bronzen beelden van kwaliteit, die uitsluitend gemaakt worden door vakmensen. Al onze bronzen beelden worden met de hand afgewerkt, wat elk beeld uniek maakt. Of u nu voor een klein beeldje voor binnen of een groot beeld voor buiten gaat, een bronzen beeld is een origineel cadeau bij een vast contract.

 

Origineel cadeau bij vast contract personeelslid

Of u nu uw waardering voor een medewerker wil tonen na het ondertekenen van een vast contract, of gewoon een vriend of collega wil feliciteren; in onze collectie zakelijke geschenken vindt u het ideale cadeau bij een vast contract. Kies bijvoorbeeld voor een beeld dat aansluit bij een thema dat de medewerker belangrijk vindt, zoals succes of samenwerking. Is deze persoon de ideale onderhandelaar op de werkvloer en is het wel duidelijk waarom hem of haar een vast contract is aangeboden? Ga dan bijvoorbeeld voor een bronzen beeld van twee figuren die elkaar de hand schudden. Gaat het om een echte teamplayer die het hele bedrijf mee weet te nemen in zijn of haar successen? Dan is een zakelijk beeldje dat bijvoorbeeld ‘teamspirit’ of ‘krachten bundelen’ uitbeeldt een origineel cadeau bij een vast contract.

Vergeet niet dat het mogelijk is om het beeld dat u uitkiest door ons op een sokkel te laten plaatsen. Niet alleen komen veel beelden zo beter tot hun recht; ook biedt dit ruimte om een persoonlijke boodschap aan het beeld toe te voegen. Dit kan op een gegraveerd tekstplaatje. Hoeveel u hierop kwijt kunt, is afhankelijk van de grootte van het beeld, de sokkel en het gebruikte lettertype.

 

Geschenkpakket cadeau bij vast contract

Een ander origineel cadeau bij een vast contract is een van onze geschenkpakketten. Geef iemand bijvoorbeeld een mooi bronzen beeld cadeau in combinatie met een goede fles wijn. Met dit cadeau kunnen jullie samen proosten op het vaste contract. U kunt zelf kiezen of u voor rode of witte wijn wil gaan, in welke geschenkdoos het pakket komt en natuurlijk welk beeldje u daarbij cadeau geeft. Het is bovendien mogelijk om het logo van het bedrijf en een persoonlijke boodschap in de doos te laten branden. Zo zorgt u voor een gepersonaliseerd, origineel cadeau bij een vast contract

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2023 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel