Een klein waterornament voor in of bij uw vijver of tuin

klein waterornamentEen klein waterornament is onmisbaar in een natuurlijke tuin. Stromend water heeft niet alleen een levendige invloed op de natuur, maar zorgt ook voor een ontspannen gevoel. Heeft u al een vijver in de tuin? Plaats dan één van onze kleine waterornamenten in of rondom uw vijver, zodat er een schouwspel ontstaat.

U kunt zelfs meerdere waterornamenten met elkaar combineren. Een bronzen kikker die water spuit, is bijvoorbeeld prachtig in combinatie met een bronzen beeld van een jongetje met waterspuitende fluit. Onderaan deze pagina vindt ons aanbod.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

Een vogeldrinkbak als klein waterornament

Heeft u slechts een kleine tuin, maar wilt u wel graag een klein waterornament in uw tuin plaatsen? Kies dan voor één van onze prachtige vogeldrinkbakken. Vogeldrinkbakken worden vaak over het hoofd gezien, omdat ze niet gebruikmaken van stromend water.

Wist u dat het plaatsen van vogeldrinkbakjes zeer goed is voor het behoud van de natuur? Er zijn namelijk te weinig plekken voor vogels om zich goed te kunnen wassen. Na het plaatsen van een vogeldrinkbakje zult u hoogstwaarschijnlijk veel meer vogels in uw tuin aantreffen dan voorheen. Hierdoor zijn vogeldrinkbakken niet alleen ideaal als klein waterornament, maar ook als cadeau voor échte vogelliefhebbers.
 

De kwaliteit van onze kleine waterornamentjes

kleine waterornamentjesOnze kleine waterornamentjes zijn uitsluitend gemaakt van de beste kwaliteit brons. Brons is goed bestand tegen blootstelling aan zonlicht, regen en wind. Door de aandacht die we besteden aan onze producten, durven we met zekerheid te zeggen dat een klein waterornament een investering is die zich zal terugbetalen in jarenlang tuinplezier. Bovendien krijgt u bij ieder waterornamentje een gratis onderhoudsset geleverd om de bronskleur te beschermen.

Tevens leveren wij diverse soorten natuursteen die goed bij het beeld passen. Vaak wordt er gekozen voor een ruwe zuil of kei zodat er een mooie natuurlijke uitstraling ontstaat. Vaak is er dan al een gat voorgeboord zodat de waterslang makkelijk kan worden aangesloten op het kleine waterornamentje.
 

Het installeren van een waterornamentje

waterornamentjeEen vogeldrinkbak kunt u gemakkelijk zelf vullen met water, maar bij een bronzen waterornamentje ligt dat nét iets ingewikkelder. Een klein waterornament moet namelijk worden aangesloten op een waterbron. Wanneer het ornament in of rondom een vijver wordt geplaatst, kunt u het vijverwater gebruiken als bron. Hiervoor heeft u wel een waterslang en een waterpomp nodig.

Wilt u het kleine waterornament zelfstandig laten functioneren? Houdt u dan rekening met bijkomende kosten voor een waterreservoir. Deze dient dan als wateropvangbank en vervangt de functie van de vijver.

 

Een klein waterornament online bestellen

U kunt een klein waterornament eenvoudig online bestellen, optioneel met bijbehorende waterpomp en/ of waterreservoir. Heeft u nog vragen over de installatie of over de plaatsing van een klein waterornament? Neem gerust contact met ons op.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel