Bouwvakker cadeau | origineel cadeau voor bouwvakker

bouwvakker cadeauBij de BronzenBeeldenwinkel vind je een origineel bouwvakker cadeau, deze kostbare geschenken zorgen voor een mooie blijvende herinnering. We hebben namelijk bronzen beelden voor metselaars, stukadoors, timmermannen, schilders en meer.


Leuk cadeau voor een bouwvakker

Er zijn veel beroepen die onder de parapluterm 'bouwvakker' vallen en er is altijd wel een reden te verzinnen om hem of haar een bijzonder cadeautje te geven. Dit kan bijvoorbeeld een verjaardag zijn, om een bijzondere mijlpaal te vieren of om een aanstaand pensioen extra gewicht te geven.

Kijk eens naar onze bronzen beelden. Ze beelden allemaal een bepaald beroep uit. In de categorie 'bouwvakker' kan je dan denken aan bijvoorbeeld een schilder, een stukadoor of een timmerman. Door iets te geven dat met het beroep van de persoon te maken heeft, geef je een origineel cadeau. Bij BronzenBeeldenwinkel vind je zeker een origineel cadeau voor een bouwvakker en voor welk ander beroep dan ook.


Beeldje als bouwvakker cadeau  

Een bronzen beeld dat iets uitbeeldt dat te maken heeft met het beroep van de bouwvakker, is een origineel geschenk waar iemand jaren, zo niet zijn hele leven, plezier van kan hebben. Het is een verrassend cadeau dat mooi staat op bijvoorbeeld de vensterbank, in een vitrinekast of op de schouw.

Wat dacht je van een beeld van een persoon die vakkundig een muurtje metselt? Of misschien kies je liever voor een bronzen beeld van een persoon die een verfkwast en een pot verf vasthoudt; een ideaal cadeau voor een schilder. Maar ook voor een stukadoor hebben we originele opties. Zo hebben we bijvoorbeeld een beeldje van een stukadoor, met in zijn ene hand een schuurspons en in zijn andere een spaan. Wil je een all-round timmerman in het zonnetje zetten? Kijk dan eens naar een bronzen timmermansbeeldje. Zo'n beeld heeft bijvoorbeeld in de ene hand een hamer en in de andere een beitel. 


Blijvend cadeau voor timmerman, stukadoor, schilder of metselaar. 

Heeft de persoon in kwestie een ander beroep? Geen probleem. Wij hebben verschillende bronzen beelden in ons assortiment waaruit je kunt kiezen. Staat het specifieke beroep niet in ons aanbod? Stuur ons een mailtje en leg uit waar je precies naar op zoek bent, dan kijken we samen wat er mogelijk is.


Wat geef je een bouwvakker cadeau? | Onze TOP 10

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 als kado voor een bouwvakker.

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het bouwvakker cadeau

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel