Cadeau 50 jarig bestaan bedrijf jubileum vieren

Cadeau 50 jarig bestaan bedrijfEen cadeau 50 jarig bestaan bedrijf mag niet ontbreken wanneer een bedrijf 50 jaar bestaat en dit onvergetelijke jubileum gevierd mag worden. Een mooi jubileum cadeau is dan een goed idee.

50 jaar, oftewel een halve eeuw, dat is een behoorlijke mijlpaal. Het betekent dat het bedrijf in kwestie recessies overleefd heeft en andere problemen ook niet uit de weg is gegaan. Met recht mag de eigenaar trots zijn op het behalen van het 50 jaar jubileum bedrijf. Dit moet natuurlijk gevierd worden. Bent u uitgenodigd om hier deel van uit te mogen maken?

Dan kunt u voor een memorabel cadeau voor 50-jarig bestaan bedrijf kiezen in de vorm van een bronzen beeld. Verder zoeken is niet nodig, bij Bronzen Beelden Winkel vindt u de mooiste jubileum cadeau voor het bedrijf in exemplaren van de beste kwaliteit.
 

Bekijk onze categorieën 50 jarig bestaan bedrijf cadeau

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan

Kleine jubileumgeschenken kopen     Groot jubileumgeschenk, groot jubileum cadeau     Tuinbeeld als jubileum kado

Zonnewijzer als origineel jubileum cadeau     Erepenning als jubileumgeschenk     Bronzen plaquette ter ere van een jubileum
 

Kado 50 jarig jubileum bedrijf schenken

Cadeau 50 jarig bestaan bedrijf | bedrijfscadeau 50 jaar bestaanDe kleinere 50 jaar jubileum bedrijf geschenken zijn in vrijwel alle gevallen voorzien van een sokkeltje. Althans, dat geldt voor de staande beeldjes. De grotere beelden, waartussen levensgrote formaten zitten, worden niet in alle gevallen inclusief sokkel geleverd.

In dat geval is het goed om te weten dat u er een bijpassende sokkel bij kunt bestellen, door te gaan naar de categorie ‘sokkels voor beelden’ in onze webshop.

Hierin vindt u deze producten in verschillende materialen. Allemaal hebben ze dus ook een eigen, unieke uitstraling. Ook kunt u een tekstplaatje laten bevestigen op de sokkel. Hiermee voegt u een extra stuk persoonlijke waarde toe aan het object.
 

Een beeld op maat ter ere van het 50 jarig bestaan bedrijfOrigineel 50 jaar bestaan cadeau

Het is mogelijk dat u, ondanks het ruime aanbod, toch niet het beeld vindt waar u naar op zoek bent. In dat geval is het goed om te weten dat we ook een bronzen beeld op maat kunnen laten vervaardigen. Dit kan zijn een groot beeld voor binnen of buiten, of kleine beeldjes voor uw medewerkers ter ere van het 50 jarige bestaan.

Onze kunstenaars denken met u mee en zullen uw wens realiseren in een prachtig 50 jaar bedrijscadeau. Neem gerust contact op bij vragen via telefoonnummer: 038 - 230 2360 of mail naar: info@bronzenbeeldenwinkel.nl of bekijk onze pagina: een bronzen beeld laten maken of kleine beeldjes in opdracht.
 

Veel verschillende thema’s als 50 jaar jubileum bedrijf beelden

Een 50-jarig bestaan bedrijf cadeau vindt u in onze collectie in uiteenlopende designs. Neem een kijkje in ons assortiment waarin u diverse thema’s tegenkomt, zoals verbondenheid. Allemaal tonen ze een onderwerp dat een bepaald gevoel oproept. Het is aan u om te bepalen welk gevoel u over wilt dragen aan de eigenaar van het bedrijf, die het jubileum met u viert. Goed om te weten is dat alle bronzen beelden zowel geschikt zijn voor binnen als voor buiten.
 

kado 50 jaar bestaan bedrijf

Onthulling van een bronzen beeld incl. sokkel op locatie als 50 jarig bedrijfsjubileum mogelijk
 

Een origineel 50 jarig bedrijfsjubileum cadeau kopen - onze top 10

Heeft u totaal geen idee wat u zou willen geven ter ere van het 50 jarige bestaan van het bedrijf? Bekijk hieronder onze top 10 van bronzen beelden geschikt als 50 jarig bestaan cadeau.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het 50 jarig cadeau beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel