Afscheidscadeau zorg | Bedankje collega zorg

Afscheidscadeau zorgEen afscheidscadeau zorg schenken voor een afscheidnemende collega of werknemer. Speciaal voor mensen die in de zorg werken en als bedankje, heeft Bronzenbeeldenwinkel een prachtige collectie beeldjes samengesteld als afscheidscadeau. Met een afscheidscadeau voor een collega in de zorg geeft u een blijvende herinnering die ook nog eens uitstekend past bij uw vertrekkende collega of werknemer.

U geeft niet zomaar een afscheidscadeau, maar een geschenk dat helemaal in lijn is met de prestaties die uw zorg collega heeft verricht, in de branche waarin hij of zij zo lang heeft gewerkt. Uw cadeau gaat dus een stapje verder dan een algemeen geschenk. Werkt u in een ziekenhuis, in de GGZ, in een verpleegtehuis of een andere zorginstelling? Dan zijn deze afscheidscadeaus bij het vertrek van uw collega een zeer goede keuze.
 

Bekijk onze populaire bedankje collega zorg ideeën categorieën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Klein afscheidscadeautje zorg    Groot afscheidsgeschenk zorg    beroepen beeldje als origineel afscheidscadeau voor zorgpersoneel

Tuinbeeld als blijvend afscheidscadeau zorgpersoneel    Dierenbeeld als origineel afscheidscadeau zorg    zonnewijzer als origineel afscheidskado zorg

Bronzen penning voor collega zorg    Bronzen plaquette ter afscheid zorg    Afscheidsgeschenk collega zorg in opdracht
 

Afscheidskadootje zorg als bedankje

Origineel afscheidscadeau collega in de zorgIn de zorg wordt hard gewerkt. Door uw collega bij het afscheid een bronzen beeldje te geven, laat u uw waardering voor de grote inzet blijken en kan uw collega een mooi aandenken mee naar huis nemen. Alle beeldjes van Bronzenbeeldenwinkel worden gemaakt van hoogwaardig brons en zijn van zeer hoge kwaliteit, verkrijgbaar in diverse varianten. Een prachtig cadeau voor iemand die zijn of haar hele leven in de zorg heeft gewerkt.

Natuurlijk hoeft u deze beeldjes niet uitsluitend cadeau te geven als uw collega definitief vertrekt. Ook als hij of zij een bijzondere prestatie heeft verricht of wel wat waardering kan gebruiken, kunt u een bedankje voor uw collega in de zorg geven. Of u geeft dit cadeau voor het jubileum van uw collega. Alle beeldjes hebben een herkenbaar thema uit de zorg, zodat het direct duidelijk is dat de ontvanger heeft gewerkt in de zorgsector.
 

Professioneel en persoonlijk cadeau voor iemand in de zorg

Een bronzen beeldje is ook geschikt om een lid van de directie of het management een bedankje of afscheidscadeau te geven. Het beeldje staat professioneel op het bureau en vormt een mooie accessoire op de (nieuwe) werkplek. Samen met een mooie bos bloemen, een fles wijn of een cadeaubon maakt u het cadeau voor een afscheid helemaal compleet.

Bovendien geeft u een persoonlijke boodschap mee door te kiezen voor een tekstplaatje op de sokkel van het beeld. Hierop kunt u een mooie spreuk laten plaatsen of een felicitatie, zodat de ontvanger altijd aan uw intentie herinnerd wordt. Een mooie manier om uw waardering te laten blijken aan iemand die zich keihard heeft ingezet voor een zorginstelling.
 

Afscheidcadeau collega zorg ideeën | onze TOP 10

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 afscheidcadeau collega zorg ideeen.

Uiteraard hebben we meerdere originele afscheidscadeaus voor zorgpersoneel, deze vindt u bij:
Tuinbeeldenwaterornamentenkleine beeldjesgrote beeldenvrouwenbeelden,
dikke dames kunstballerina beeldenzonnewijzersdierenbeeldenafrikaanse kunst

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel