Beeldje Vrouwe Justitia kopen | Vrouwe Justitia beeld van brons

beeld vrouwe Justitia kopen, vrouwe Justitia beeld te koopBij Bronzenbeeldenwinkel.nl kunt u gemakkelijk een Vrouwe Justia beeldje kopen voor uzelf of als geschenk. Een Vrouwe Justitia beeld wordt door ons met de grootste zorg en aandacht vervaardigd.

De Vrouwe Justitia beelden lijken veel op elkaar, maar verschillen in de details en grootte. De tuinbeeld versie is bijvoorbeeld 89 centimeter meter hoog. De andere Vrouwe Justitia beeldjes zijn slechts 24 tot 45 centimeter hoog. De kleinere beelden zijn om die reden goed te plaatsen op kantoor of in huis op een dressoir of in een boekenkast, maar ook ideaal als bijvoorbeeld een afstudeercadeau voor een advocaat.
 

Onze Vrouwe Justitia beelden worden ambachtelijk en met de hand vervaardigd en zijn ideaal als geschenk
 

Vrouwe Justitia beeld betekenis

Een bronzen Vrouwe Justitia beeldje is niet alleen een prachtige verschijning, maar kent ook een bijzondere betekenis. Zij is van origine een godin uit de Romeinse tijd en in de loop der tijd de vereenzelviging van het recht geworden.

Vrouwe Justitia komen we vaak tegen in rechtsgebouwen of advocaten kantoren. We kennen deze vrouw allemaal als de degene die staat voor rechtvaardigheid. Ze heeft karakteriserende kenmerken. Zo heeft ze bijvoorbeeld standaard een weegschaal in de hand, zodat ze letterlijk een goede afweging kan maken. Daarnaast heeft ze altijd een zwaard in haar hand, symboliserend voor het oordeel dat uitgesproken wordt. De blinddoek om haar hoofd geeft haar objectiviteit weer; ze luistert alleen naar de feiten en oordeelt niet op basis van uiterlijk.
 


 

Bronzen Vrouwe justitia beeldje als geschenk

Een klein Vrouwe Justitia beeldje is ook prachtig om te geven als geschenk. Wij hebben enkele kleine Vrouwe Justitia beeldjes te koop die zich hier prima voor lenen. Hierboven ziet u een filmpje van een Vrouwe Justitia beeldje geschikt als jubileumcadeau voor een advocaat of iemand die werkzaam is in de juridische dienstverlening of rechtspraak. Ook is het zeer geschikt om te geven als afstudeercadeau voor iemand die rechten heeft gestudeerd of zijn of haar jurische opleiding heeft afgerond.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland en België
 

Een beeld Vrouwe Justitia kopen met sokkel

vrouwe justitia beeld te koopVoor diverse beeldjes van brons van Vrouwe Justitia die wij te koop hebben, is een prachtige sokkel beschikbaar. Zowel bronzen beelden van Vrouwe Justitia als sokkels zijn bij ons te koop.

Voorafgaand aan het eventuele bestellen wilt u waarschijnlijk graag meer info ontvangen. Daarvoor kunt u op de afbeelding van uw keuze klikken. U ziet dan meer details over de afmeting en bijvoorbeeld de levertijd van een Vrouwe Justitia beeld.

Standaard hanteren we een snelle levertijd, zodat u binnen een paar dagen al kunt genieten van uw nieuwe aanwinst.

Heeft u vragen over een Vrouwe Justitia beeld kopen? Heeft u een beeld met spoed nodig?Neemt u dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het Vrouwe Justitia beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel