Een uit huis gaan cadeau als blijvende herinnering

Het is een speciaal moment wanneer uw kind of kinderen het huis uit gaan: op kamers om te gaan studeren, om te gaan samenwonen met een vriend of vriendin of alleen in een eerste koopwoning, of natuurlijk waarneer u als kind uw ouders een blijvende herinnering wil geven voor het uit huis gaan.  Al die gelegenheden verdienen een cadeau dat een blijvende herinnering vormt. Bij de Bronzen Beelden Winkel vindt u zulke cadeaus. Prachtige beeldjes die de stap die gezet wordt symbolisch weergeven. Zo’n uit huis gaan cadeau gaat een leven lang mee, herinnert nog jaren later aan dat speciale moment en brengt herinneringen boven zoals geen ander cadeau dat kan. 

 

Bronzen beeldje cadeau ouders uit huis gaan

Een bronzen beeldje moet niet te groot zijn. Dan is de kans het grootst dat het een mooie plek in de kamer van de ontvanger krijgt. De beeldjes van de Bronzen Beelden Winkel zijn er al vanaf zo’n 15 centimeter hoog. Dat maakt dat ze gemakkelijk een plekje vinden in huis. Een bijzonder extraatje is dat u er een plaatje op kunt laten aanbrengen met een tekst die u zelf kunt aanleveren. Met zo’n uit huis gaan cadeau houdt u de herinnering nog beter levend. Daarnaast kunt u het beeldje feestelijk laten inpakken en er een kaartje bij laten doen, waarop uw persoonlijke boodschap wordt geschreven. Het beeldje met een gegraveerde tekst op een plaatje, feestelijk verpakt met uw eigen boodschap is alles bij elkaar een fantastisch cadeau om zo’n bijzonder moment te markeren. Uw kind of kinderen zullen waarderen dat u op deze manier aandacht geeft aan deze voor hen zo belangrijke gebeurtenis. 

Belangrijk voor u is de uitstekende service van de Bronzen Beelden Winkel. Wanneer uw geschenk op voorraad is hebt u het binnen twee dagen na bestellen in huis. Het wordt gratis verzonden en u kunt eenvoudig retourneren wanneer het eindresultaat toch anders uitvalt dan u had verwacht.

 

Exclusief uit huis gaan cadeau

Wilt u een wat exclusiever cadeau als ouders van kinderen die uit huis gaan dan de standaard beeldjes in het assortiment, dan kunt u kiezen voor een beeldje dat in gelimiteerde oplage is gemaakt. Meestal gaat het dan om 99 exemplaren. Op elk beeldje staat aangegeven welk nummer van de oplage het betreft. Daarnaast krijgt u een certificaat van echtheid waar het nummer en de totale oplage is vastgelegd. Vindt u het beeldje dat u zoekt niet in het assortiment, dan kunt u zelfs een beeldje in opdracht laten maken, dan is het een helemaal uniek voor u gemaakt exemplaar. Een kunstenaar ontwerpt het beeldje met uw opdracht in het achterhoofd. Natuurlijk krijgt u voordat het beeld gegoten wordt, eerst het ontwerp te zien. Er kunnen dan nog aanpassingen worden gedaan. U kunt één uniek beeldje laten maken, maar ook een kleine oplage, bijvoorbeeld voor meerdere kinderen hetzelfde beeldje. U krijgt bij het beeldje een kaartje van de kunstenaar waarin het ontwerp wordt toegelicht. Natuurlijk kunt u net als bij andere beeldjes een tekstplaatje laten aanbrengen en kiezen voor een cadeauverpakking.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel