60 jarig bestaan bedrijf cadeau | Kado ter ere van 60 jaar bestaan

Cadeau 60 jaar bestaan bedrijf | 60 jarig bestaan kadoEen 60 jarig bestaan bedrijf cadeau mag niet ontbreken wanneer een bedrijf 60 jaar bestaat. Een mooi jubileum cadeau beeld voor het werk of relatie is dan een goed idee. Een 60 jaar bedrijf cadeau dat bijblijft en wellicht zelfs een rol mag gaan vervullen in het bedrijf.

U heeft op deze manier beslist een uniek geschenk om te geven, waarbij u er een persoonlijke touch aan mee kunt geven door het beeld te laten voorzien van een tekstplaatje. Zo wordt het een extra speciaal cadeau voor het 60 jaar jubileum bedrijf; één die de ontvanger niet snel zal vergeten. Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit.
 

Bekijk onze categorieën 60 jarig bestaan bedrijf cadeau

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan

Kleine jubileumgeschenken kopen     Groot jubileumgeschenk, groot jubileum cadeau     Tuinbeeld als jubileum kado

Zonnewijzer als origineel jubileum cadeau     Erepenning als jubileumgeschenk     Bronzen plaquette ter ere van een jubileum
 

Origineel cadeau 60 jaar bestaan bedrijf

60 jarig jubileum bedrijf kadoHet valt vaak niet mee om een geschenk te vinden waarmee u opvalt. Met een bronzen 60 jarig bestaan cadeau bedrijf heeft u hiermee de oplossing gevonden. Dankzij de uiteenlopende beeltenissen vindt u gemakkelijk het exemplaar waarmee u een connectie voelt.

Kies uit de kunstwerken met levensechte en duidelijk herkenbare vormen, of selecteer een abstract werk dat veel aan de verbeelding overlaat. Bij Bronzen Beelden Winkel vindt u tevens cadeaus voor 60-jarig bestaan bedrijf die uiteenlopen qua grootte. Denk aan handzame tafelformaat bronzen beelden tot aan indrukwekkende werken van wel 2 meter hoog.
 

Een beeld op maat ter ere van het 60 jarig bestaan bedrijfOrigineel 60 jaar bestaan cadeau

Het is mogelijk dat u, ondanks het ruime aanbod, toch niet het beeld vindt waar u naar op zoek bent. In dat geval is het goed om te weten dat we ook een bronzen beeld op maat kunnen laten vervaardigen.  Dit kan zijn een groot beeld voor binnen of buiten, of kleine beeldjes voor uw medewerkers ter ere van het 60 jarige bestaan.

Onze kunstenaars denken met u mee en zullen uw wens realiseren in een prachtig 60 jaar bedrijscadeau.  Neem gerust contact op bij vragen via telefoonnummer: 038 - 230 2360 of mail naar: info@bronzenbeeldenwinkel.nl of bekijk onze pagina: een bronzen beeld laten maken of kleine beeldjes in opdracht.
 

60 jarig bedrijfsjubileum cadeau bezorgd op opgegeven adres

U kunt er desgewenst ook een sokkel bijbestellen. Kijk hiervoor bij de categorie ‘sokkels voor beelden’ en vind hier het exemplaar dat een aanwinst vormt voor uw gekozen cadeau voor 60-jarig bestaan bedrijf. Het bijbestellen van een tekstplaatje is ook een optie. Uw bestelling wordt vervolgens met grote zorg verwerkt en we dragen zorg voor het veilig en onbeschadigd verzenden van het pakket naar het opgegeven adres. Aldaar kunnen we het beeld met de door u uitgekozen sokkel aan elkaar verbinden en zelfs naar de gewenste locatie verplaatsen.
 

kado 60 jaar bestaan bedrijf

Onthulling van een bronzen beeld incl. sokkel  op locatie als 60 jarig bedrijfsjubileum mogelijk
 

Een origineel 60 jarig bedrijfsjubileum cadeau kopen - onze top 10

Heeft u totaal geen idee wat u zou willen geven ter ere van het 60 jarige bestaan van het bedrijf? Bekijk hieronder onze top 10 van bronzen beelden geschikt als 60 jarig bestaan cadeau.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het 60 jarig cadeau beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel