Navigatie

60 jarig bestaan bedrijf cadeau | Kado ter ere van 60 jaar bestaan

Cadeau 60 jaar bestaan bedrijf | 60 jarig bestaan kado60 jarig bestaan bedrijf cadeau. Een mooi jubileum cadeau wanneer een bedrijf 60 jaar bestaat. Op zoek naar een origineel cadeau om te geven voor 60-jarig bestaan bedrijf? Een 60 jaar bedrijf cadeau dat bijblijft en wellicht zelfs een rol mag gaan vervullen in het bedrijf? Met een bronzen beeld, zonnewijzer of plaquette bereikt u uw doel.

U heeft op deze manier beslist een uniek geschenk om te geven, waarbij u er een persoonlijke touch aan mee kunt geven door het beeld te laten voorzien van een tekstplaatje. Zo wordt het een extra speciaal cadeau voor het 60 jaar jubileum bedrijf; één die de ontvanger niet snel zal vergeten. Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit.

 

Bekijk onze categorieën 60 jarig bestaan bedrijf cadeau

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan.

Kleine jubileumgeschenken kopen   Groot jubileumgeschenk, groot jubileum cadeau   Tuinbeeld als jubileum kado

Zonnewijzer als origineel jubileum cadeau   Erepenning als jubileumgeschenk   Bronzen plaquette ter ere van een jubileum

 

60 jarig jubileum bedrijf kadoOrigineel cadeau 60 jaar bestaan bedrijf

Het valt vaak niet mee om een geschenk te vinden waarmee u opvalt. Met een bronzen 60 jarig bestaan cadeau bedrijf heeft u hiermee de oplossing gevonden. Dankzij de uiteenlopende beeltenissen vindt u gemakkelijk het exemplaar waarmee u een connectie voelt. Kies uit de kunstwerken met levensechte en duidelijk herkenbare vormen, of selecteer een abstract werk dat veel aan de verbeelding overlaat. Bij Bronzen Beelden Winkel vindt u tevens cadeaus voor 60-jarig bestaan bedrijf die uiteenlopen qua grootte. Denk aan handzame tafelformaat bronzen beelden tot aan indrukwekkende werken van wel 2 meter hoog.

 

Een beeld op maat ter ere van het 60 jarig bestaan bedrijfOrigineel 60 jaar bestaan cadeau

Het is mogelijk dat u, ondanks het ruime aanbod, toch niet het beeld vindt waar u naar op zoek bent. In dat geval is het goed om te weten dat we ook een bronzen beeld op maat kunnen laten vervaardigen.  Dit kan zijn een groot beeld voor binnen of buiten, of kleine beeldjes voor uw medewerkers ter ere van het 60 jarige bestaan.

Onze kunstenaars denken met u mee en zullen uw wens realiseren in een prachtig 60 jaar bedrijscadeau.  Neem gerust contact op bij vragen via telefoonnummer: 038 - 230 2360 of mail naar:  info@bronzenbeeldenwinkel.nl of bekijk onze pagina: een bronzen beeld laten maken of  Kleine beeldjes in opdracht

 

 

60 jarig bedrijfsjubileum cadeau na bestelling veilig bezorgd op opgegeven adres

U kunt er desgewenst ook een sokkel bijbestellen. Kijk hiervoor bij de categorie ‘sokkels voor beelden’ en vind hier het exemplaar dat een aanwinst vormt voor uw gekozen cadeau voor 60-jarig bestaan bedrijf. Het bijbestellen van een tekstplaatje is ook een optie. Uw bestelling wordt vervolgens met grote zorg verwerkt en we dragen zorg voor het veilig en onbeschadigd verzenden van het pakket naar het opgegeven adres. Aldaar kunnen we het beeld met de door u uitgekozen sokkel aan elkaar verbinden en zelfs naar de gewenste locatie verplaatsen.

 

Bel of mail voor advies, wij helpen u graag met het vinden van een origineel 60 jarig bedrijfsjubileum cadeau

Heeft u totaal geen idee wat u zou willen geven ter ere van het 60 jarige bestaan van het bedrijf? Neem dan gerust contact op. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u wellicht helpen met het vinden van een passend geschenk!  Bel: 038 - 230 2360 of mail naar:  info@bronzenbeeldenwinkel.nl
 

kado 60 jaar bestaan bedrijf

Onthulling van een bronzen beeld incl. sokkel  op locatie als 60 jarig bedrijfsjubileum mogelijk.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd

PROFITEER NU VAN €50,00 KORTING!

Set dikke dames beeldjes € 247,50 € 197,50
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2019 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel