Navigatie

Bronzen fontein kopen | Tuin fontein beelden, spuitfiguren en waterpartijen

bronzen fontein, fontein tuin, fontein beeldBronzen fontein kopen voor in uw tuin? Bij ons kunt u niet alleen terecht voor tuinbeelden, maar ook voor prachtige bronzen fontein beelden. Onze tuin fontein beelden, waterpartijen en spuitfiguren zijn gemakkelijk aan te sluiten op een waterpomp. Iedere fontein is voorzien van een waterslang aansluiting dus u hoeft alleen de waterslang in de fontein te steken en de waterpomp af te stellen. Bekijk als voorbeeld ook dit fimpje van twee fontein beelden in de vijver. 
 

Het geluid van water uit een tuin fontein heeft een rustgevend effect en brengt harmonie
 


 

Welke waterpomp heeft u nodig voor uw tuin fontein, waterpartij of spuitfiguur

Welke waterpomp u nodig heeft voor uw tuin fontein, waterpartij of spuitfiguur is afhankelijk welke afstand het water omhoog gepompt moet worden en hoe sterk de straal moet zijn.  Bijvoorbeeld zoals bij het beeld van de vrouw in de video zit de wateraansluiting onderaan en het water moet vanaf dat punt omhoog worden gepompt naar de snavels. Deze afstand benodigd een bepaald vermogen van de waterpomp voor uw tuin fontein beeld. Wij kunnen u adviseren welke waterpomp u nodig heeft. Bij bestellingen € 2.000 wordt de fontein gratis geïnstalleerd. De kosten van de waterpomp worden één-op-één aan u doorberekend, wij hoeven hier niets aan te verdienen.
 

Plaatsing fontein beelden in heel Nederland

Wij plaatsen fontein beelden in heel Nederland. Vooral bij beelden van 2 meter hoog die meer dan 100 KG wegen kan dit een uitkomst voor u zijn. De zware en grote fonteinen komen wij geheel gratis bij u bezorgen en plaatsen. Wij plaatsen de grote fontein ook voor u op een betontegel of gewapende betonfundering zodat u ervan verzekerd bent dat de fontein netjes recht staat in uw tuin.
 

Een bronzen fontein voor aan uw vijver of zwembad

fontein zwembad, fontein beeldOok bieden wij diverse bronzen beelden die u als fontein kunt gebruiken voor aan uw vijver of zwembad. Dit zijn leuke kleine water spuitfiguren en waterpartijen.
 

Een fontein beeld van een dier die water spuit

Dolfijnen, reigers en schildpadden zijn enkele dieren die wij aanbieden die zo gemaakt zijn, dat ze ook als fontein gebruikt kunnen worden. Ze spuiten dan water uit hun snavel of mond. Ook hier geldt dat u alleen de waterslang op het beeld hoeft aan te sluiten om het water uit het beeld te laten komen.
 

fontein beeld dier, dierenbeeld fontein


Tuin fontein kopen online of na bezichtiging

Bij een tun fontein kopen boven de € 2.000,00 hoeft u niet direct het volledige bedrag vooraf te betalen. Wij vragen een aanbetaling van 50% van de verkoopprijs indien u het fontein beeld wilt laten bezorgen. Ook kunt u een fontein na bestellen eerst vooraf bekijken in onze showroom in Kampen. Zo kunt u bepalen of u een goed gevoel heeft bij de fontein en of deze u aanspreekt. Fonteinen onder de € 2.000,00 kunt u gemakkelijk en veilig online kopen.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de tuin fontein

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2019 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel