Navigatie

Tuin fontein kopen | Fontein beelden in brons

bronzen fontein, fontein tuin, fontein beeldBronzen fontein kopen voor in uw tuin? Bij ons kunt u niet alleen terecht voor tuinbeelden, maar ook voor prachtige bronzen fontein beelden. Onze tuin fontein beelden zijn gemakkelijk aan te sluiten op een waterpomp. Ze kunnen zelfstandig dienen als waterornament in uw tuin of onderdeel uitmaken van uw vijver of zwembad.

Iedere fontein is voorzien van een waterslang aansluiting dus u hoeft alleen de waterslang in de fontein te steken en de waterpomp af te stellen. Bekijk als voorbeeld ook het fimpje van twee fontein beelden in de vijver. 
 

Een tuin fontein wordt gratis bezorgd, geplaatst en geïnstalleerd in uw tuin met benodigde waterpomp
 

Welke waterpomp heeft u nodig voor uw tuin fontein, waterpartij of spuitfiguur

Welke waterpomp u nodig heeft voor uw tuin fontein, waterpartij of spuitfiguur is afhankelijk welke afstand het water omhoog gepompt moet worden en hoe sterk de straal moet zijn. Bijvoorbeeld zoals bij het beeld van de vrouw in de video zit de wateraansluiting onderaan en het water moet vanaf dat punt omhoog worden gepompt naar de snavels.
 


 

Deze afstand benodigd een bepaald vermogen van de waterpomp voor uw tuin fontein beeld. Wij kunnen u adviseren welke waterpomp u nodig heeft. Bij bestellingen € 2.000 wordt de fontein gratis geïnstalleerd. De kosten van de waterpomp worden één-op-één aan u doorberekend, wij hoeven hier niets aan te verdienen.
 

Plaatsing fontein beelden in heel Nederland en België

Wij plaatsen fontein beelden in heel Nederland en België. Vooral bij beelden van 2 meter hoog die meer dan 100 KG wegen kan dit een uitkomst voor u zijn. De zware en grote fonteinen komen wij geheel gratis bij u bezorgen en plaatsen. Wij plaatsen de grote fontein ook voor u op een betontegel of gewapende betonfundering zodat u ervan verzekerd bent dat de fontein netjes recht staat in uw tuin.
 

Bronzen fontein beeld voor uw vijver of zwembad

fontein zwembad, fontein beeldOok bieden wij diverse vijver beelden en zwembad beelden aan die van uw vijver of zwembad een levendig geheel maken.
 

Spuitfiguren van dieren en kinderen

Dolfijnen, reigers en schildpadden zijn enkele dieren die wij aanbieden die zo gemaakt zijn, dat ze ook als spuitfiguur gebruikt kunnen worden. Ze spuiten dan water uit hun snavel of mond. Ook hier geldt dat u alleen de waterslang op het beeld hoeft aan te sluiten om het water uit het beeld te laten komen.
 

fontein beeld dier, dierenbeeld fontein


Tuin fontein kopen online of na bezichtiging

Wilt u een tuin fontein kopen? U kunt een bronzen fontein online bestellen. Mocht u de fontein eerst in het echt willen bekijken dan verzoeken wij vriendelijk om een afspraak te maken. Onze showroom is uitsluitend geopend op afspraak. Heeft u vragen over een fontein voor in uw tuin, neem dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de tuin fontein

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel