Navigatie

Bronzen fontein kopen voor in de tuin | Fontein beelden van figuren en dieren

bronzen fontein, fontein tuin, fontein beeldBronzen fontein kopen voor in uw tuin? Bij ons kunt u niet alleen terrecht voor tuinbeelden en zonnewijzers maar ook voor prachtige bronzen fontein beelden. Onze bronzen fontein beelden zijn gemakkelijk aan te sluiten op een waterpomp. Iedere fontein is voorzien van een waterslang aansluiting dus u hoeft alleen de waterslang in de fontein te steken. Bekijk als voorbeeld ook dit fimpje van een fontein beeld van twee reigers. Dit prachtige beeld is maar liefst 1.66 meter hoog en werkelijk prachtig afgewerkt.

 

 

Welke waterpomp heeft u nodig?

Welke waterpomp u nodig heeft is afhankelijk welke afstand het water omhoog gepompt moet worden en hoe sterk de straal moet zijn.  Bijvoorbeeld zoals bij het beeld van de reigers in de video zit de wateraansluiting onderaan en het water moet vanaf dat punt omhoog worden gepompt naar de snavels. Deze afstand benodigd een bepaald vermogen. U kunt zich het beste laten adviseren door een vijverspecialist welke waterpomp u nodig heeft.

 

Plaatsing fontein beelden in heel Nederland

Wij plaatsen fontein beelden in heel Nederland. Vooral bij beelden van 2 meter hoog die meer dan 100 KG wegen kan dit een uitkomst voor u zijn. De zware en kostbare fonteinen komen wij geheel gratis bij u bezorgen en plaatsen. Wij plaatsen de fontein ook voor u op een betontegel of gewapende betonfundering zodat u ervan verzekerd bent dat de fontein netjes recht staat in uw tuin.

 

Een bronzen fontein voor aan uw vijver of zwembad

fontein zwembad, fontein beeldOok bieden wij diverse bronzen beelden die u als fontein kunt gebruiken voor aan uw vijver of zwembad.

 

Een fontein beeld van een dier

Dolfijnen, reigers en schildpadden zijn enkele dieren die wij aanbieden die zo gemaakt zijn, dat ze ook als fontein gebruikt kunnen worden. Ook hier geldt dat u alleen de waterslang op het beeld hoeft aan te sluiten om het water uit het beeld te laten komen.

fontein beeld dier, dierenbeeld fontein

 

Fontein kopen online of na bezichtiging

Bij een fontein kopen boven de € 2.000,00 hoeft u niet direct het volledige bedrag vooraf te betalen. Wij vragen een aanbetaling van 50% van de verkoopprijs indien u het fontein beeld wilt laten bezorgen. Ook kunt u een fontein na bestellen eerst vooraf bekijken in onze showroom in Kampen. Zo kunt u bepalen of u een goed gevoel heeft bij de fontein en of deze u aanspreekt. Fonteinen onder de € 2.000,00 kunt u gemakkelijk en veilig online kopen.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de fontein

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, After pay of PayPal

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen beelden garanties
© 2014 - 2018 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel