Waterfontein met jongetje BBWR88530

Bronzen beeld(en) 18 van 39
€ 2.950,00 (inclusief btw)

 Echt brons - ambachtelijk vakwerk
 Gratis plaatsing en aansluiting fontein in uw tuin
 Gratis onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om het brons te beschermen
 Klanten geven ons een 9.8 / 10
 

Informatie over deze bronzen fontein

Bronzen fontein van een jongetje die op zijn tenen staat om het water te kunnen zien. De prijs is inclusief de sokkel die ook voorzien is van verlichting!
 

  Artikel ID BBW88530
  Afmetingen in cm (lxbxd) 105x55x30 cm
  Levertijd met sokkel en gratis plaatsing In overleg 

Hoe werkt deze fontein? Wij zorgen voor de benodigde waterpomp

waterpomp fontein, vijverpomp fonteinDat is heel gemakkelijk. De fontein is voorzien van een wateraansluiting onderaan waar een waterslang op aan gesloten kan worden. Door middel van een waterpomp wordt het water door de fontein heen gepompt naar de spuitmond toe. Wij zorgen ervoor dat de juiste waterpomp met het benodigde vermogen aangesloten wordt op de fontein.  

De kosten van de benodigde pomp worden van te voren begroot en aan u voorgelegd. Wij hoeven niets te verdienen aan de waterpomp zelf zodat u hiervoor geen extra kosten maakt. U weet dan zeker dat u de juiste pomp heeft en deze wordt ook nog eens gratis aangesloten. Service van Bronzen Beelden Winkel!
 

Fontein voor uw vijver of zwembad, maar ook mogelijk als zelfstandig waterornament

waterbak fontein, waterreservoir fonteinDeze fontein kan ook als zelfstandig waterornament in uw tuin geplaatst worden. Wij plaatsen dan een waterbak als waterreservoir in de grond waar het beeld op kan komen te staan. Het water wordt dan vanuit de waterbak middels de waterpomp rond gepompt door de fontein. 

De kosten van de benodigde waterbak worden van te voren begroot en aan u voorgelegd. Wij hoeven niets te verdienen aan de waterbak zelf, zodat u hiervoor geen extra kosten maakt. U weet dan zeker dat u het juiste waterreservoir heeft, niet te groot en niet te klein.
 

Gratis bezorging, plaatsing en installatie fontein beeld in uw tuin!

aansluiting fonteinDeze fontein wordt gratis bezorgd, geplaatst en geïnstalleerd op locatie, bijvoorbeeld in uw vijver, aan de rand van uw zwembad of in uw tuin. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van de fontein.

Alles wordt u voor u geregeld: de juiste waterpomp, eventueel het benodigde waterreservoir als u de fontein zelfstandig als waterornament wilt plaatsen in de tuin, en ook de montage en aansluiting van het geheel!

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel