Afstudeercadeau dokter of cadeau artsenbul

De studie Geneeskunde is één van de meest veeleisende van alle studierichtingen. Het is dan ook extra bijzonder als iemand in uw omgeving afstudeert als arts. Dat moment mag uiteraard groots gevierd worden. Daarvoor bieden wij een aantal mooie geslaagd cadeau beeldjes aan. Deze kunt u bijvoorbeeld cadeau geven na de afstudeerceremonie of tijdens een afstudeerfeest. De beelden zijn stuk voor stuk gemaakt van de beste kwaliteit brons en herinneren de ontvanger een leven lang aan zijn of haar geleverde prestatie.
 

Bekijk onze geslaagd cadeau beeldjes

Klik op een afbeelding om de geslaagd cadeau beeldjes te bekijken

geslaagd cadeau, kado geslaagd

 

Geschikte beelden

In principe zijn alle beelden uit ons assortiment geschikt als cadeau, maar de meeste mensen kiezen voor deze gelegenheid uit onze collectie afstudeercadeaus. Deze beelden hebben thema’s als studeren, wijsheid of het bereiken van een mijlpaal. Kies bijvoorbeeld de ijverige student op een stapel boeken of geef een guitige, wijze uil cadeau aan de afgestudeerde arts. Een abstract beeld of een beeld uit onze zakelijke geschenken collectie zijn ook mooie opties. Met beeld ‘Chapeau’ laat u bijvoorbeeld zien dat u bewondering heeft voor het afstuderen. Een mooier compliment dan dat is er natuurlijk niet. U heeft altijd zeer ruime keuze, qua thema, uitvoering en formaat. Er zit dus altijd een beeld bij dat voldoet aan uw wensen en aan de smaak van de ontvanger.
 

Met of zonder inscriptie

U heeft de mogelijkheid uw beeld te voorzien van een persoonlijke boodschap. U bestelt uw beeld dan inclusief sokkel en u laat deze door ons graveren. U bent uiteraard vrij uw eigen boodschap te laten graveren, bijvoorbeeld een felicitatie, de datum van het afstuderen of een mooi levensmotto. Wilt u meer informatie over onze beelden of het laten graveren? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder, zodat u een prachtig afstudeercadeau aan een aanstaande dokter kunt overhandigen.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel