Afstudeercadeau dokter of cadeau artsenbul voor geneeskunde student

afstudeercadeau dokterEen afstudeercadeau dokter schenken. De studie Geneeskunde is één van de meest veeleisende van alle studierichtingen. Het is dan ook extra bijzonder als iemand in uw omgeving afstudeert als arts.

Dat moment mag uiteraard groots gevierd worden. Daarvoor bieden wij een aantal mooie geslaagd cadeau beeldjes aan. Deze kunt u bijvoorbeeld cadeau geven na de afstudeerceremonie of tijdens een afstudeerfeest van een dokter. De beelden zijn stuk voor stuk gemaakt van de beste kwaliteit en herinneren de student geneeskunde een leven lang aan zijn of haar geleverde prestatie.
 

Geschikte beelden als geneeskunde cadeau

geneeskunde cadeau, cadeau artsenbulIn principe zijn alle beelden uit ons assortiment geschikt als geneeskunde cadeau, maar de meeste mensen kiezen voor deze gelegenheid uit onze collectie afstudeercadeaus voor dokter of een propedeuse cadeau. Deze beelden hebben thema’s als studeren, wijsheid of het bereiken van een mijlpaal. Kies bijvoorbeeld de ijverige student op een stapel boeken of geef een guitige, wijze uil cadeau aan de afgestudeerde arts.

Een abstract beeld of een beeld uit onze zakelijke geschenken collectie zijn ook mooie opties. Met beeld ‘Chapeau’ laat u bijvoorbeeld zien dat u bewondering heeft voor het afstuderen. Een mooier compliment dan dat is er natuurlijk niet. U heeft altijd zeer ruime keuze, qua thema, uitvoering en formaat. Er zit dus altijd een beeld bij dat voldoet aan uw wensen en aan de smaak van de ontvanger.
 

Afstudeercadeau dokter, cadeau student geneeskunde met of zonder inscriptie

U heeft de mogelijkheid uw beeld te voorzien van een persoonlijke boodschap. U bestelt uw beeld dan inclusief sokkel en u laat deze door ons graveren. U bent uiteraard vrij uw eigen boodschap te laten graveren, bijvoorbeeld een felicitatie, de datum van het afstuderen of een mooi levensmotto. Wilt u meer informatie over onze beelden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder, zodat u een prachtig afstudeercadeau aan een aanstaande dokter kunt overhandigen.
 

Bekijk onze afstudeer cadeau dokter beeldjes

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het afstudeercadeau dokter beeldje

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel