Bronzen beeld laten maken | Beelden in opdracht (vanaf € 1.500)

Bronzen beeld laten makenOndanks dat wij een grote collectie met bronzen beelden hebben, kan het zo zijn dat het bronzen beeld van uw keuze er niet bij zit. Dat kan het geval zijn wanneer u zeer specifieke persoonlijke wensen heeft. In dat geval is het mogelijk om bronzen beelden te laten maken door ons. Wij nemen dus ook bestellingen op maat aan.

Een bronzen beeld laten maken is een goed idee wanneer het bijvoorbeeld een beeld moet worden van een bepaald persoon. Het kan iemand zijn die veel heeft betekend voor de samenleving en een centrale positie krijgt het centrum van een plaats.

Het kan ook gaan om iemand die de stichter is geweest van een vooraanstaand bedrijf of een bronzen beeld te laten maken als persoonlijk cadeau voor een verjaardag. Ook is het mogelijk om een abstract beeld te laten maken, samen met u bespreken wij de wensen.
 

Bekijk deze video over een van onze gerealisereerde opdrachten

In deze informatieve video wordt uitgelegd hoe een van onze opdrachten tot stand is gekomen, van foto naar een daadwerkelijk bronzen beeld.
 


 

Uniek bronzen beeld op maat met certificaat van echtheid

Uw bronzen beeld op maat wordt geleverd met certificaat van echtheid en met de persoonlijke handtekening van de kunstenaar. Tevens is het mogelijk om de beelden te voorzien van een nummering, bijvoorbeeld 2/10, wat betekent oplage nummer 2 van 10. Op deze wordt aangegeven dat het om een gelimiteerde oplage gaat.
 

vinkje Met certificaat van authenticiteit geleverd van de kunstenaar
vinkje Met nummering mogelijk voor aanduiding gelimiteerde oplage
 

Een bronzen beeld laten maken voor binnen of buiten

Beeld in opdrachtDankzij het grote oog voor detail en het bezitten van jarenlange ervaring zijn we in staat om een ontwerp levensecht vorm te geven. Een persoon wordt op die manier zeer herkenbaar. Het doet in alle opzichten eer aan dat wat u weer wilt geven. Al onze bronzen beelden zijn gemaakt van de beste kwaliteit. Hierdoor kan men er jarenlang plezier van beleven. Overigens zijn onze bronzen beelden allen geschikt voor zowel binnens- als buitenshuis gebruikt.
 

Kosten bronzen beeld laten maken

U wilt een bronzen beeld laten maken maar wat gaat dit u eigenlijk kosten? Houdt u rekening met minimaal € 1.500,00. ( +/ 20 cm hoog). De exacte kosten van uw bronzen beeld zijn afhankelijk van diverse factoren denk hierbij aan;

  • Grote van het beeld
  • De oplage 
  • Materiaal
  • Afwerking

Dit zijn zomaar enkele factoren waar de kosten van een bronzen beeld laten maken op gebaseerd zijn. Stuur ons uw wensen en wij maken een vrijblijvende prijs voor u.
 

Vraag hier een prijs aan!

 

Eventueel inclusief sokkel leverbaar

Dankzij een sokkel wordt het beeld in brons letterlijk op een voetstuk geplaatst. Wij hebben sokkels in verschillende materialen, vormen en afmetingen verkrijgbaar. Wij bevestigen het beeld op maat voor u op de sokkel en plaatsen het kosteloos voor u op locatie, bijvoorbeeld in uw tuin of bedijfsruimte.
 

Gerealiseerde persoonlijke bronzen beelden op maat

Hier ziet u enkele opdrachten die gerealiseerd zijn voor bedrijven, instellingen en particulieren. Heeft u interesse in op maat gemaakt bronzen beeld of heeft u vragen over een persoonlijk bronzen beeld laten maken? Neem gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de gerealiseerde opdracht

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel