Bronzen beeld laten makenBronzen beeld laten maken | Beelden in opdracht VANAF 1.500 EUR

Ondanks dat wij een grote collectie met bronzen beelden hebben, kan het zo zijn dat het bronzen beeld van uw keuze er niet bij zit. Dat kan het geval zijn wanneer u zeer specifieke wensen hebt. In dat geval is het mogelijk om bronzen beelden te laten maken door ons. We nemen dus ook bestellingen op maat aan.

Een bronzen beeld laten maken is een goed idee wanneer het bijvoorbeeld en beeld moet worden van een bepaald persoon. Het kan iemand zijn die veel heeft betekend voor de samenleving en een centrale positie krijgt het centrum van een plaats. Het kan ook gaan om iemand die de stichter is geweest van een vooraanstaand bedrijf of een bronzen beeld te laten maken als persoonlijk cadeau voor een verjaardag. Ook is het mogelijk om een abstract beeld te laten maken, samen met u bespreken wij de wensen.  

 

Beeld in opdracht

Een bronzen beeld laten maken voor binnen of buiten

Dankzij het grote oog voor detail en het bezitten van jarenlange ervaring zijn we in staat om een ontwerp levensecht vorm te geven. Een persoon wordt op die manier zeer herkenbaar. Het doet in alle opzichten eer aan dat wat u weer wilt geven. Al onze bronzen beelden zijn gemaakt van de beste kwaliteit. Hierdoor kan men er jarenlang plezier van beleven. Overigens zijn onze bronzen beelden allen geschikt voor zowel binnens- als buitenshuis gebruikt.

 

 

 

Kosten bronzen beeld laten maken

U wilt een bronzen beeld laten maken maar wat gaat dit mij eigenlijk kosten? Houdt u rekening met minimaal € 1.500,00. ( +/ 20 cm hoog) De exacte kosten van uw bronzen beeld zijn afhankelijk van diverse factoren denk hierbij aan;

  • Grote van het beeld
  • De oplage 
  • Materiaal
  • Afwerking

Dit zijn zomaar enkele factoren waar de kosten van een bronzen beeld laten maken op gebaseerd zijn.  Stuur ons uw wensen en wij maken een vrijblijvende prijs voor u. Wij kunnen uw beelden vervaardigen in een brons look maar ook in echt brons.

 

Vraag hier een prijs aan!

 

Eventueel inclusief sokkel leverbaar

Wilt u een bronzen beeld laten maken? Kijk dan ook eens bij onze collectie ‘sokkels voor beelden’. Dankzij een sokkel wordt het beeld letterlijk op een voetstuk geplaatst. We hebben sokkels in verschillende materialen, vormen en afmetingen verkrijgbaar. Zit de sokkel van uw keuze er niet bij? Ook sokkels zijn op maat te bestellen. Het is mogelijk om het bij Bronzenbeeldenwinkel.nl bestelde beeld aan de sokkel door ons te laten verbinden na aflevering. Vraag ons gerust naar de voorwaarden en mogelijkheden. 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel