Afscheidscadeau meester | kado voor afscheid meester

afscheidscadeau meesterEen afscheidscadeau meester schenken in de vorm van een origineel beeldje. Ook meesters nemen vroeg of laat afscheid van hun klas en hun school. Omdat ze met pensioen gaan, stoppen met werken of omdat ze elders een andere baan hebben gevonden. Vaak wordt er veel aandacht geschonken aan het afscheid van een meester. Niet alleen directe collega’s moeten afscheid nemen, de hele school ziet de docent vertrekken. Dan is het extra mooi als u als collega, ouder of directeur een mooi afscheidscadeau aan de meester kunt geven.
 

Afscheid beeld voor leraar of docent

Speciaal voor die gelegenheden biedt Bronzenbeeldenwinkel mooie bronzen beeldjes aan die u aan een docent kunt geven. De beeldjes zijn ambachtelijk vervaardigd en vormen een blijvend aandenken aan de mooie tijd op school. Elk beeldje verbeeldt een herkenbare scène of een tafereel uit het onderwijs. U maakt de docent in kwestie altijd blij met zo’n attent afscheidscadeau onderwijs. Met de ruime keuze in beeldjes zit er altijd een voorstelling bij die past bij de meester die vertrekt. Ook hebben wij een afscheidscadeau juf.
 

Bekijk onze populaire afscheidscadeau meester ideeën categorieën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan
of bekijk onderaan deze pagina direct onze TOP 10 afscheid beelden voor meesters

Klein afscheidscadeautje meester    Groot afscheidsgeschenk leraar    Afscheidscadeau meester

Tuinbeeld als blijvend afscheidscadeau meester    Dierenbeeld als origineel afscheidskado meester    zonnewijzer als origineel afscheidskado docent

Bronzen penning voor afscheid docent    Bronzen plaquette ter afscheid meester    Afscheidsgeschenk meester in opdracht
 

Afscheid meester pensioen | cadeau voor meester, leraar of docent

Orgineel afscheidscadeau meester, leraar. docentOnze bronzen beeldjes zijn een prachtige basis voor een uitgebreid afscheidscadeau. Als de docent werkzaam was op de basisschool kan hij waarschijnlijk heel wat creatieve afscheidstekeningen van de leerlingen verwachten, naast een mooie afscheidsspeech van collega’s en de leidinggevende.

Als u het bronzen beeld wilt combineren met andere cadeaus, bijvoorbeeld afkomstig van de ouderraad, kunt u kiezen voor een mooie bos bloemen, een kaart van alle collega’s en betrokkenen, of een fles wijn. De wijn gaat op en de bloemen vergaan, maar het bronzen beeld blijft een prachtig aandenken voor thuis, in de tuin of op de nieuwe werkplek.
 

Persoonlijk afscheidskado meester

Met het bijzondere bronzen beeldje voor de meester geeft u uiteraard al een heel persoonlijk cadeau. Toch kunt u er nog een eigen boodschap aan toevoegen. Dat doet u door een speech te houden of door te kiezen voor een tekstplaatje met een boodschap. Dat kan een bedankje zijn, een gevleugelde uitspraak van de vertrekkende docent, of een mooie gelukwens. Het staat u vrij zelf een tekst uit te kiezen die bij de gelegenheid past.

Bronzenbeeldenwinkel zorgt ervoor dat het beeldje op een bijpassende sokkel wordt geplaatst, waarop ruimte is voor het tekstplaatje. De gekozen tekst wordt dan in het tekstplaatje gegraveerd. Daarmee bent u tijdens het afscheid in staat een stijlvol en persoonlijk afscheidscadeau te geven aan de meester die zo lang op school gewerkt heeft. Een mooier afscheid is er niet.
 

Afscheidcadeau meester ideeën | onze TOP 10

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 afscheidcadeau meester ideeën.  

Uiteraard hebben we meerdere originele afscheidscadeaus voor leraren deze vindt u bij:
Tuinbeeldenwaterornamentenkleine beeldjesgrote beeldenvrouwenbeelden,
dikke dames kunstballerina beeldenzonnewijzersdierenbeeldenafrikaanse kunst

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het meester beeldje

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel