Jubileum 15 jaar bedrijf | Cadeau kopen voor het 15 jarig jubileum

15 jaar bestaan bedrijfEen 15 jarig bestaan bedrijf cadeau mag niet ontbeken wanneer een bedrijf 15 jaar bestaat. U wilt het bedrijf feliciteren met het 15 jaar jubileum bedrijf, maar zoekt nog naar een jubileum cadeau dat bijblijft?

Veel mensen beginnen een eigen bedrijf, maar niet iedereen viert een 15-jarig jubileum van zijn of haar bedrijf. Een onderneming laten floreren vereist doorzettingsvermogen en een flinke dosis lef. Viert iemand in uw omgeving binnenkort een werk jubileum? Geef diegene dan een mooi bronzen beeldje cadeau, ter ere van zijn of haar bedrijf. In ons assortiment vindt u allerlei soorten kleine en grote beelden die geschikt zijn voor een dergelijk moment.
 

Bekijk onze categorieën 15 jarig bestaan bedrijf cadeau

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan

Kleine jubileumgeschenken kopen     Groot jubileumgeschenk, groot jubileum cadeau     Tuinbeeld als jubileum kado

Zonnewijzer als origineel jubileum cadeau     Erepenning als jubileumgeschenk     Bronzen plaquette ter ere van een jubileum
 

Grote en kleine jubileumgeschenken

15 jarig jubileum cadeauU vindt grote en kleine jubileumgeschenken in onze collectie, net als plaquettes en tuinbeelden. Een 15-jarig jubileum werk kunnen vieren is een behoorlijke prestatie. Als u uw waardering uit wilt spreken kunt u dan bijvoorbeeld kiezen voor een groot beeld. Zo’n beeld staat uitstekend in een ontvangstruimte of kantoor. Kleine beeldjes zijn er uiteraard ook. Als leverancier, partner of klant kunt u bijvoorbeeld voor een relatiegeschenk kiezen in de vorm van een klein bronzen beeld.

Een plaquette biedt daarentegen weer ruimte voor een mooie tekst. Deze kunt u als jubilaris zelf aanschaffen en aanbieden aan het bedrijf of uw medewerkers. U voorziet de plaquette dan bijvoorbeeld van een passende tekst die de cultuur van uw bedrijf goed weergeeft. Onze reguliere beelden kunnen ook worden voorzien van een tekst, zoals een datum of een felicitatie. U bestelt uw beeld dan inclusief sokkel en gravure.
 

Themabeeldjes werk

Al onze beelden in de collectie jubileumbeelden hebben een connectie met het vieren van een mijlpaal. Beeldjes zoals ‘Trots’ of ‘Chapeau’, maar ook ‘De Jubilaris’ of ‘Positieve Spiraal’ passen heel goed bij een jubileum. Sommige beelden zijn bovendien voorzien van een jaartal. Als u het beeld ‘Positieve Spiraal’ bestelt voor een 15-jarig jubileum van een bedrijf, geeft u dus gewoon door dat het getal op het beeld ‘15’ moet zijn. Zo geeft u een prachtig en passend geschenk aan de ondernemer die al vijftien jaar in touw is.
 

Een origineel 15 jarig bedrijfsjubileum cadeau kopen - onze top 10

Heeft u totaal geen idee wat u zou willen geven ter ere van het 15 jarig bestaan van het bedrijf? Bekijk hieronder onze top 10 van bronzen beelden geschikt als 15 jarig bestaan bedrijf cadeau.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het 15 jarig cadeau beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel