Jubileum 15 jaar bedrijf | Cadeau kopen voor het 15 jarig jubileum

Een 15 jarig bestaan bedrijf cadeau mag niet ontbeken wanneer een bedrijf 15 jaar bestaat. U wilt het bedrijf feliciteren met het 20 jaar jubileum bedrijf, maar zoekt nog naar een jubileum cadeau dat bijblijft?

 

Veel mensen beginnen een eigen bedrijf, maar niet iedereen viert een 15-jarig jubileum van zijn of haar bedrijf. Een onderneming laten floreren vereist doorzettingsvermogen en een flinke dosis lef. Viert iemand in uw omgeving binnenkort een jubileum? Geef diegene dan een mooi bronzen beeldje cadeau, ter ere van zijn of haar bedrijf. In ons assortiment vindt u allerlei soorten kleine en grote beelden die geschikt zijn voor een dergelijk moment.

 

Grote en kleine jubileumgeschenken

U vindt grote en kleine jubileumgeschenken in onze collectie, net als plaquettes en tuinbeelden. Een 15-jarig jubileum kunnen vieren is een behoorlijke prestatie. Als u uw waardering uit wilt spreken kunt u dan bijvoorbeeld kiezen voor een groot beeld. Zo’n beeld staat uitstekend in een ontvangstruimte of kantoor. Kleine beeldjes zijn er uiteraard ook. Als leverancier, partner of klant kunt u bijvoorbeeld voor een relatiegeschenk kiezen in de vorm van een klein bronzen beeld. Een plaquette biedt daarentegen weer ruimte voor een mooie tekst. Deze kunt u als jubilaris zelf aanschaffen en aanbieden aan het bedrijf of uw medewerkers. U voorziet de plaquette dan bijvoorbeeld van een passende tekst die de cultuur van uw bedrijf goed weergeeft. Onze reguliere beelden kunnen ook worden voorzien van een tekst, zoals een datum of een felicitatie. U bestelt uw beeld dan inclusief sokkel en gravure.

 

Themabeeldjes

Al onze beelden in de collectie jubileumbeelden hebben een connectie met het vieren van een mijlpaal. Beeldjes zoals ‘Trots’ of ‘Chapeau’, maar ook ‘De Jubilaris’ of ‘Positieve Spiraal’ passen heel goed bij een jubileum. Sommige beelden zijn bovendien voorzien van een jaartal. Als u het beeld ‘Positieve Spiraal’ bestelt voor een 15-jarig jubileum van een bedrijf, geeft u dus gewoon door dat het getal op het beeld ‘15’ moet zijn. Zo geeft u een prachtig en passend geschenk aan de ondernemer die al vijftien jaar in touw is.

 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel