Bijzondere asbestemming tuin met een weerbestendige urn voor buiten 

Bijzondere asbestemming tuin met een weerbestendige urn voor buiten om iemand te gedenken. Na een crematie kunnen nabestaanden de as ophalen. Het is daarna de vraag wat er met de as moet gebeuren. Sommige mensen willen graag dat hun eigen as uitgestrooid wordt. Er is dan geen sprake van het bewaren van de as van de overledene. Als die nadrukkelijke wens er niet was, kunnen nabestaanden ervoor kiezen de as te bewaren. 
 


Bronzenbeeldenwinkel geeft u de mogelijkheid om de as van uw dierbare te bewaren in de sokkel. Onze sokkels zijn namelijk hol waarin de asbus of urn op een duurzame manier bewaard kan worden. Op de sokkel kan een bronzen gedenkbeeld worden bevestigd zodat u een persoonlijk gedenkmonument heeft in uw tuin met hierin de as van uw overleden dierbare verwerkt. U kunt dan elke dag even stil kunt staan bij het verlies van uw partner in uw eigen tuin.
 

Weerbestendige urn voor buiten met persoonlijke tekst

persoonlijke urn teksyHeeft u zelf geen weerbestendige asbus, dan kunnen wij een weerbestendige urn voor buiten leveren zodat u erop kunt vertrouwen dat de as goed bewaard blijft, onder alle condities.

Op de sokkel waarin de asbus of weerbestendige urn wordt bewaard, kan een tekstplaatje worden bevestigd met persoonlijke tekst, bijvoorbeeld een bepaalde spreuk die u doet denken aan uw dierbare.
 

Bijzondere urn voor in de tuin

bijzondere asbestemming tuinDe bijzondere urn wordt dus als onderdeel verwerkt in het gedenkmonument voor in de tuin, bestaande uit een bronzen beeld en natuursteen sokkel waarin de urn wordt verwerkt zodat er een bijzonder urn monument voor buiten wordt gecreëerd. Hiermee creëert u een gedenkplek rondom uw eigen huis, en is uw naaste altijd bij u in de buurt. Het is een uitstekende optie als u de as liever niet binnenshuis bewaart of als de overledene een sterke band had met de natuur of de omgeving rondom uw woning.
 

Plaatsing van gedenkbeeld op sokkel in uw tuin

U kunt een bronzen gedenkbeeld met sokkel zelf plaatsen in uw tuin of deze  werkzaamheden aan ons uitbesteden. Wij plaatsen ook de urn voor u in de sokkel en kunnen desgewenst bij dit moment stiltstaan zodat het plechtig moment wordt om stil te staan bij uw dierbare. Het gedenkbeeld wordt vastgezet op de sokkel en de sokkel wordt vastgezet op een betontegel en dit geheel wordt waterpas bij u in de tuin geplaatst.
 

Gedenkbeelden met sokkel als bijzondere asbestemming tuin online bestellen

U kunt een bronzen gedenkbeeld met sokkel waarin de asbus of urn bewaard kan worden direct online bestellen. Het beeld en de sokkel worden gratis en persoonlijk bij u bezorgd zodat wij u gelijk nog uitleg kunnen geven hoe het geheel geplaatst kan worden. Besteed u deze werkzaamheden aan ons uit, dan nemen wij na uw bestelling contact met u op voor afspraak voor de plaatsing.

Heeft u vragen over de mogelijkheden over van asbestemming voor in de tuin? Neem gerust contact met ons op voor een bijzondere asbestemming tuin.

Bekijk meer beelden:
tuinbeeldenwaterornamentengrote beelden, kinderbeeldenvrouwenbeelden, rodin beeldenzonnewijzersdierenbeelden

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel