Bijzondere asbestemming tuin | Weerbestendige urn voor buiten 

Bijzondere asbestemming tuin en bijzondere urn om iemand gedenken . Na een crematie kunnen nabestaanden de as ophalen. Het is daarna de vraag wat er met de as moet gebeuren. Sommige mensen willen graag dat hun eigen as uitgestrooid wordt. Er is dan geen sprake van het bewaren van de as. Als die nadrukkelijke wens er niet was, kunnen nabestaanden ervoor kiezen de as te bewaren. Tegenwoordig zijn er prachtige manieren om dat te doen: in een assieraad, een traditionele urn, een urnbeeld of een asbeeldje .
 

Bronzenbeeldenwinkel geeft u de mogelijkheid om de as van een dierbare te bewaren in een stijlvol bronzen beeld, waarin ruimte is vrijgelaten voor de as. Er zijn zowel bronzen asbeeldjes voor binnen als voor buiten. De buitenbeelden vormen een prachtige, bijzondere asbestemming voor in de tuin. Deze asbeelden zijn een basis voor een gedenkplek in de tuin, waar u bijvoorbeeld elke dag even stil kunt staan bij het verlies van uw partner. Ook is het mogelijk om een beeld op sokkel te plaatsen, waarbij we de as van uw dierbare in sokkel plaatsen. 

 

Urn voor buiten als bijzondere bestemming as.

De asbeelden die gebruikt kunnen worden voor de bijzondere asbestemming in de tuin beschikken over een ruime holte waar een hoeveelheid as in geplaatst kan worden. Daarna wordt deze holte hermetisch afgesloten en kan het beeld overal waar u wilt geplaatst worden. De holte bevindt zich in de sokkel onder het beeld. Vanzelfsprekend kunt u zelf een keuze maken voor het type beeld. Omdat de asbeelden speciaal gemaakt zijn voor buiten kunt u erop vertrouwen dat de as goed bewaard blijft, onder alle condities. Zowel het beeld als de sokkel zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die tegen weer en wind bestand zijn.

 

Bijzondere urn voor in de tuin

Er zijn een aantal redenen om voor een asbeeld te kiezen na een crematie. Met het beeld kunt u de as op stijlvolle manier bij u houden, in uw eigen tuin. Hiermee creëert u meteen een gedenkplek rondom uw eigen huis, en is uw naaste altijd bij u in de buurt. Het is een uitstekende optie als u de as liever niet binnenshuis bewaart of als de overledene een sterke band had met de natuur of de omgeving rondom uw woning.

Daarnaast kunt u het beeld of de persoonlijke urn vormgeven naar uw eigen wensen en hoeft u niet te kiezen voor een traditionele urn. Wilt u meer weten over deze beelden of over een bijzondere asbestemming voor in uw eigen tuin? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

Op dit moment wordt er hard aan deze pagina gewerkt. We hopen u snel ons vernieuwe aanbod te tonen.

Heeft u vragen of wensen? Neem gerust contact met ons op!

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel