Navigatie

Cadeau getuigen aan bruidspaar

Het is gebruikelijk om als genodigde op een bruiloft het pasgetrouwde stel een huwelijkscadeau te overhandigen. Dat kan als familie, vrienden of buren, maar ook als getuigen. Om richting het bruidspaar dank uit te spreken voor het zo nauw mogen meemaken van deze speciale dag die voor altijd herinnerd zal blijven worden, en uiteraard het hen toewensen van een lang en gelukkig huwelijk, is het geven van een cadeau als getuigen aan bruidspaar een dankbaar en origineel idee. Bij Bronzen Beelden Winkel vindt u de mooiste geschenken van de hoogste kwaliteit die allemaal met de hand gemaakt zijn. Over een uniek cadeau gesproken.

 

Bekijk onze categorieën cadeaus voor getuigen aan bruidspaar

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Kleine huwelijksgeschenken Groot huwelijkscadeau huwelijk cadeau voor in de tuin

huwelijkscadeau homostel, huwelijkscadeau lesbisch paar Familie beeldjes als zoveel jaar getrouwd cadeau Zonnewijzer als huwelijkskado

 

Bronzen kleine huwelijksgeschenken als getuigencadeau aan bruidspaar

Een cadeau als getuigen aan bruidspaar overhandigen, dat zorgt natuurlijk voor het nodige denkwerk. Wat zal hen aanspreken en waarmee zult u het juiste gevoel aanboren? Dat kan bijvoorbeeld met onze kleine huwelijksgeschenken, waar u tal van thema’s vindt die met de liefde te maken hebben. Enkele suggesties zijn: verbondenheid, het kusje, samen staan we sterk en één zijn. Al deze beeldjes verschillen daarnaast ook van manier waarop ze zijn vervaardigd, zodat er een gevarieerd aanbod is.

 

Eigen creatie laten vervaardigen behoort ook tot de opties

Het door u uitgekozen artikel kunt u vervolgens direct bestellen in onze webshop. Wenst u er een tekstplaatje bij te bestellen, of het cadeau door ons in te laten pakken? Deze dingen zijn mogelijk wanneer u een bronzen cadeau als getuigen aan bruidspaar wilt geven. Geef dit aan tijdens het bestelproces. Daarnaast willen we u graag laten weten dat het ook een optie is om ons de opdracht te geven een beeldje voor u op maat te laten maken, uitgevoerd door onze kunstenaars. Zij gaan graag met u in gesprek om tot een ontwerp te komen dat uw hart een sprongetje laat maken.

 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel