Navigatie

Huwelijk kado beelden voor een homostel of lesbisch paarGay huwelijk cadeau homo paar of lesbisch paar

Kent u een homostel of lesbisch paar dat binnenkort gaat trouwen? Dan is het geven van een huwelijkscadeau de ultieme manier om blijvende herinneringen te creëren. Bij ons vindt u om die reden bronzen huwelijk kado beelden voor een homostel of lesbisch paar, van de hoogste kwaliteit.

Al onze beelden zijn met de hand afgewerkt en zijn zeer karaktervol. Deze huwelijkscadeaubeelden zijn niet alleen ontzettend waardevol om te krijgen, maar ook erg leuk om te geven. Bij Bronzenbeeldenwinkel.nl vindt u de mooiste exemplaren, die u vervolgens eenvoudig kunt bestellen.

 

Origineel cadeau homohuwelijk 

We hebben originele bronzen beelden in het assortiment die speciaal voor homo’s of lesbiennes zijn. Deze artikelen stralen genegenheid en liefde uit. Daarnaast zijn er huwelijk cadeau beelden van brons die een bepaald thema schetsen. Liefde, balans en soulmate zijn kernwoorden die natuurlijk goed passen bij het huwelijk. Bij ons vindt u deze verwerkt in de bronzen beelden. Elk van deze exemplaren is voorzien van een sokkeltje en dankzij het beperkte formaat ook uitstekend geschikt om te dienen als woondecoratie. Benieuwd naar wat andere personen bestellen? Het bronzen beeldje ‘samen sterk’ is zeer populair momenteel.

 

Uw homo beeldje of lesbienne beeldje in cadeauverpakking met persoonlijke boodschap

Voor alle huwelijk cadeau beelden voor een homostel of lesbisch paar geldt dat ze voorzien kunnen worden van een tekstplaatje, met daarop bijvoorbeeld een tekst die hen beiden aanspreekt. Daarnaast bieden we ook een speciale service aan, namelijk het inpakken van het beeldje in een nette cadeauverpakking. We voegen er een geschreven kaartje aan toe met daarop uw persoonlijke boodschap. U kunt uw voorkeuren eenvoudig kenbaar maken tijdens het bestelproces. Zo hoeft u alleen nog maar een paar dagen te wachten tot uw bestelling geleverd wordt, en is het direct klaar voor overhandiging.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het huwelijkscadeau

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd

TIJDELIJKE KORTING TOT 31 JULI

Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2019 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel