Doop cadeau voor volwassene | Origineel kado voor doop baby geschenk

doop cadeau, doopgeschenkEen origineel doop cadeau beeldje schenken voor jongens, meisjes of volwassenen. Niet iedereen laat zijn of haar kind dopen, maar wie daar wel voor kiest ervaart samen met vrienden en familie een bijzonder moment. De doop is vaak een eerste mijlpaal in het bestaan van een baby of een van een nieuwe manier van leven.

Wil je de kleine en zijn of haar ouders een origineel doop cadeau geven? Kijk dan eens bij het verrassende en originele assortiment doop geschenken voor een baby, van Bronzenbeeldenwinkel.nl. Een cadeau bij doop geven is de perfecte manier om je betrokkenheid te laten zien bij de baby, ouders en de doop zelf.
 

Cadeau dopen volwassene bij omdompeling

Cadeau dopen volwassene schenken bij bekering. Omdat een volwassende later ook nog gedoopt kan worden hebben wij het unieke beeldje "De Doop" ontwikkeld (zie foto rechtsboven in en het artikel onderaan de pagina) als dopen volwassene cadeau.

Een volwassenendoop is vaak een moment om de bekering tot uiting te laten komen. Dat is wat dit beeldje symboliseert. De volwassen persoon doopt zich om en het geloof wordt een bewust onderdeel van het leven. Door dit beeldje te schenken wordt dit moment een herinnering aan zijn of haar bekering.
 

Doop geschenken baby | Cadeautje dopeling

Doop geschenken babyJe wilt natuurlijk dat je doopcadeau liefde en geborgenheid uitstraalt en de band tussen ouders, kind en God verbeeldt. Met de geschenken van Bronzenbeeldenwinkel.nl kun je een mooi cadeau voor het doopsel geven dat precies dat gegeven uitbeeldt.

Kies bijvoorbeeld voor een lief klein beeld van een baby, gedragen in twee handen. Of een beeldje van ouders met kind, zoals ‘Vader en moeder met baby’. Ook het doopgeschenk  ‘Geboren uit liefde’ symboliseert de ouderliefde en liefde van God.

Welk beeldje je ook kiest, één van onze doop geschenken voor baby is altijd een perfect doop cadeau. Natuurlijk kun je voor een doop kad0 voor een kind ook een beeldje uitzoeken dat een liefdevol gezin symboliseert, zoals een beeldje van een gezin. Ook de religieuze beeldjes kunnen een mooie optie zijn voor een cadeau bij doopsel.
 

Persoonlijk kado voor doop - beeldje met eigen tekst

Een doop kado is een bijzonder geschenk dat je maar één keer ontvangt na de doop van een baby. Als gever wil je dat het beeldje ook lang na die gelegenheid doet denken aan de doop. Bij Bronzenbeeldenwinkel.nl kun je je beeldje altijd laten voorzien van een inscriptie. Zo kun je de naam van het kind, de datum en een persoonlijke boodschap laten graveren op het doop kado. Je cadeau voor de doop wordt zo echt persoonlijk.

Of je kiest voor een mooi Bijbelcitaat, zodat het gedoopte kind de rest van zijn of haar leven wordt herinnerd aan deze bijzondere gebeurtenis.
 

Origineel doopcadeau online bestellen

U kunt een origineel doopcadeau beeldje eenvoudig online bestellen in twee stappen. U kunt de gewenste tekst voor op het tekstplaatje, mocht u deze mee bestellen, achterlaten in het opmerkingen veld tijdens stap 2.

Uw bestelling wordt met Track & Trace code verzonden zodat u verzekerd bent van een goede levering. Heeft u vragen of opmerkingen over een doop cadeau kopen? Neem gerust contact met ons op.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel