Doop cadeau voor jongens en meisjes | Doopgeschenk voor volwassene

Doop cadeau. Niet iedereen laat zijn of haar kind dopen, maar wie daar wel voor kiest ervaart samen met vrienden en familie een bijzonder moment. De doop is vaak een eerste mijlpaal in het bestaan van een baby of een van een nieuwe manier van leven. Wil je de kleine en zijn of haar ouders een doop cadeau geven? Kijk dan eens bij het verrassende assortiment doop geschenken voor een baby, van Bronzenbeeldenwinkel.nl. Een cadeau bij doop geven is de perfecte manier om je betrokkenheid te laten zien bij de baby, ouders en de doop zelf.

 

Doop geschenken baby

Je wilt natuurlijk dat je doop cadeau liefde en geborgenheid uitstraalt en de band tussen ouders, kind en God verbeeldt. Met de geschenken  van Bronzenbeeldenwinkel.nl kun je een mooi cadeau voor het doopsel geven dat precies dat gegeven uitbeeldt. Kies bijvoorbeeld voor een lief klein beeld van een baby, gedragen in twee handen. Of een beeldje van ouders met kind, zoals ‘Vader en moeder met baby’. Ook het beeld ‘Geboren uit liefde’ symboliseert de ouderliefde en liefde van God. Welk beeldje je ook kiest, één van onze doop geschenken voor baby is altijd een perfect doop cadeau. Natuurlijk kun je voor een doop cadeau voor een kind ook een beeldje uitzoeken dat een liefdevol gezin symboliseert, zoals een beeldje van een gezin. Ook de religieuze beeldjes kunnen een mooie optie zijn voor een cadeau bij doopsel.

 

Persoonlijk cadeau voor doopsel

Een doop cadeau is een bijzonder geschenk dat je maar één keer ontvangt na de doop van een baby. Als gever wil je dat het beeldje ook lang na die gelegenheid doet denken aan de doop. Bij Bronzenbeeldenwinkel.nl kun je je beeldje altijd laten voorzien van een inscriptie. Zo kun je de naam van het kind, de datum en een persoonlijke boodschap laten graveren op het doop cadeau. Je cadeau voor de doop wordt zo echt persoonlijk. Of je kiest voor een mooi Bijbelcitaat, zodat het gedoopte kind de rest van zijn of haar leven wordt herinnerd aan deze bijzondere gebeurtenis.  

 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel