Sokkels beton | betonnen sokkel kopenbetonnen sokkel, sokkels van beton

Sokkels van beton voor tuinbeelden. Het kopen van een sokkel voor een beeld kan verschillende redenen hebben. In alle opzichten versterkt een sokkel het beeld dat het draagt. Het zorgt er onder andere voor dat het beeld beter zichtbaar wordt. Ook wordt het meer een kunstitem wanneer het op een sokkel is geplaatst. Bronzenbeeldenwinkel.nl kent het belang van een goede sokkel. Daarom hebben we de mooiste sokkels in het assortiment, waaronder betonnen sokkels. Een sokkel van beton is altijd gemaakt van de beste kwaliteit, omdat we samenwerken met een gerenommeerd natuursteenbedrijf.
 

>> Bekijk ook onze granieten sokkels - top kwaliteit voor een scherpe prijs <<
 

De verschillende betonnen tuinsokkels

betonnen sokkel kopen, sokkel beton kopenSokkels van beton hebben we beschikbaar in verschillende soorten. Ten eerste kan men kiezen uit twee verschillende kleuren; een donkere en een lichte kleur. De donkere kleur straalt een bepaalde vorm van luxe uit, terwijl de lichte kleur het beeld juist een meer open indruk kan meegeven. De kleur van de sokkel kan de uitstraling van het beeld bepalen. Dat geldt ook voor de vorm en hoogte van het item. Een sokkel van beton vindt u bij ons al vanaf 20 cm hoogte tot zelfs 100 cm hoogte. Links ziet u een voorbeeld van het bronzen beeld Verbondenheid op geribbelde sokkel van beton.

 

 

Sokkel van beton kopen

U kunt gemakkelijk en eenvoudig een sokkel van beton kopen online. De bezorgkosten zijn slechts € 9,95! Behalve zeer mooie betonnen sokkels, hebben we ook beelden van brons van de beste kwaliteit. We raden het van harte aan om ons uitgebreide assortiment eens te bekijken. Nagenoeg al onze bronzen beelden zijn erg geschikt voor het plaatsen op de sokkels zoals die in de categorie sokkels zijn weergegeven. Het is eventueel ook mogelijk om de sokkel te laten voorzien van een tekstplaatje. Dat is ideaal wanneer het een beeld betreft dat deel uit moet maken van een tentoonstelling of cadeau gegeven wordt op een speciale gebeurtenis. Heeft u vragen over een betonnen sokkel kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 

HELAAS, WIJ LEVEREN OP DIT MOMENT GEEN BETONNEN SOKKELS

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel