Eerste Vaderdag cadeau kopen | Origineel 1e Vaderdag cadeau

Eerste Vaderdag cadeauEen eerste Vaderdag cadeau kopen voor een vriend, familielid of uw partner? De eerste Vaderdag is het moment om een speciaal 1e Vaderdag cadeau te schenken. Maar wat geef je voor eerste Vaderdag? Een bronzen beeld is het ideale Vaderdag cadeau 2024, omdat het een origineel geschenk is met een blijvende herinnering aan deze speciale dag. Met een bronzen beeldje als geschenk maakt u er een onvergetelijke 1e Vaderdag van. Of het nou een beeldje is van een papa met baby, gezinsbeeldje of een liefdesbeeldje, het is allemaal perfect om te geven als 1e Vaderdag cadeau.

Wilt u het beeldje nog persoonlijker maken? Dit is mogelijk door er een tekstplaatje of persoonlijke boodschap bij mee te bestellen. Wij zullen verder op deze pagina enkele voorbeelden geven van teksten die gegraveerd kunnen worden op het eerste Vaderdag cadeau.


Wat geef je voor eerste Vaderdag?

Wat geef je voor eerste Vaderdag aan de papa to be of iemand die net papa is geworden?  Een perfect geschenk voor deze 1e Vaderdag is het beeldje van vader en moeder met baby. Dit beeldje staat symbool voor de liefde in het gezin en dat de papa voor het eerst vader is geworden.

Verder is het de perfecte gelegenheid om een liefdesbeeldje te schenken. Denk hierbij aan een klein hartje die symbool staat voor de vaderliefde of de liefde die u heeft voor uw partner. Als u er toch niet uitkomt, kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat wij u kunnen voorzien van een passend advies. Zo hopen we dat u het perfecte eerste Vaderdag cadeau zult vinden.


1e Vaderdag cadeau personaliseren

1e Vaderdag cadeauZoals eerder benoemd kunt u het 1e Vaderdag cadeau personaliseren door middel van een tekstplaatje of persoonlijke boodschap. Wij zullen u enkele voorbeelden geven van tekstjes voor op het tekstplaatje of voor op de persoonlijke boodschap. Dit kunnen korte teksten zijn, Vaderdag gedichten of quotes.

U bent natuurlijk vrij om erop te laten graveren wat u wilt, maar wij raden aan om maximaal 100 karakters door te geven. Dit omdat de tekst dan een niet te klein lettertype krijgt en de opmaak mooier zal zijn. Zo zal het een perfect eerste Vaderdag cadeau worden.

 • Fijne eerste Vaderdag
  Papa!
 • Nu al de liefste papa.
  Liefs uit de buik.
 • Onze 1e Vaderdag samen
 • Een fijne dag gewenst
 • Fijne papadag!
 • Ik kan geen betere vader wensen!
 • De liefste papa
  is toevallig de mijne!


Origineel eerste Vaderdag cadeau bestellen

Heeft u een keuze kunnen maken? Bestel het originele eerste Vaderdag cadeau dan gemakkelijk via onze webshop. Wilt u een tekstplaatje mee bestellen? Vergeet deze dan niet toe te voegen in het winkelmandje, dit geldt ook voor de kado verpakking. Bent u er toch nog niet helemaal uit omdat u door het grote aanbod niet meer weet wat u moet bestellen als 1e Vaderdag cadeau? Neem dan contact met ons op per e-mail, telefoon of via onze socialemediakanalen. Wij zullen u dan proberen te helpen om een passen geschenk te vinden voor deze papadag. We hopen u genoeg informatie te hebben gegeven om zo het eerste Vaderdag cadeau te vinden die u kunt schenken.


TOP 10 | Eerste Vaderdag cadeaus

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 1e Vaderdag kado ideeën 


Klik op de afbeelding voor meer info over het beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel