Pensioen collega | Origineel cadeau voor een collega die met pensioen gaat

pensioen cadeau collegaPensioen collega vieren met een leuk geschenk. Hier vindt u een origineel pensioen cadeau voor een collega die met pensioen gaat.  Als uw collega met pensioen gaat is dat voor hem of haar een hele gebeurtenis. En ook voor uzelf en uw afdeling. U moet uw collega voortaan missen en u kunt geen beroep meer doen op zijn of haar kennis en ervaring. De meeste werkgevers besteden uitgebreid aandacht aan een pensioen. Wilt u namens uzelf en uw collega’s een mooi afscheidscadeau geven?

Kies dan een origineel pensioencadeau uit de collectie pensioengeschenken van Bronzenbeeldenwinkel.nl. Met een bronzen beeldje geeft u een blijvend geschenk, een cadeau dat altijd doet denken aan dit bijzondere moment. De collega die afscheid neemt kan uw beeld met veel plezier thuis neerzetten, bijvoorbeeld in de woon- of studeerkamer. Met een persoonlijke boodschap in de vorm van een tekstplaatje maakt u het cadeau helemaal af.
 

Origineel cadeau voor een collega die met pensioen gaat

collega met pensioenVeel mensen geven een fles wijn cadeau, een cadeaubon of een lekker borrelpakket. Daar is natuurlijk niets mis mee! Maar geen van deze dingen herinnert na een aantal jaren nog aan het afscheid. Een bronzen beeld doet dat wel. Combineer daarom een mooi wijnpakket of andere lekkernijen met dit blijvende geschenk. Zo geeft u altijd een origineel cadeau aan de aanstaande pensionado. Natuurlijk kunt u het beeldje met elk ander cadeau combineren. U stemt uw geschenk eenvoudig af op de vertrekkende collega. Bronzenbeeldenwinkel.nl biedt pensioencadeaus voor mannelijke en vrouwelijke collega’s aan, in diverse varianten.
 

Persoonlijke boodschap bij pensioen cadeau collega

De leidinggevende geeft vaak een mooie speech bij een afscheidsreceptie. Daarin komen de meest gedenkwaardige, grappige en bijzondere momenten uit de carrière van uw collega voorbij. U kunt dit moment vastleggen voor uw collega door op uw bronzen beeld een mooi tekstplaatje te laten plaatsen. Met een inscriptie kunt u hem of haar herinneren aan een bijzonder moment of bedanken voor de jarenlange inzet. Uw boodschap blijft uw collega – net als het beeld – op die manier nog jaren bij.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het pensioen collega cadeau

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel