Bronzen eend beeld voor in huis of eenden beelden als tuinbeeld

Bronzen eend, beeld eendEen eend beeld als eyecatcher in uw huis of voor in de tuin. Binnen onze collectie dierenbeelden hebben we ook mooie bronzen eenden beelden in verschillende poses.

We hebben zittende eenden, staande eenden, maar ook vliegende exemplaren afgewerkt met veel detail. Ook hebben we een bijzondere eendensoort, de mandarijneend en twee fantasie beelden van eenden die op een muziekinstrument spelen.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

Tuinbeeld eend voor gezelligheid!

Iedere eend is geschikt als tuinbeeld, bijvoorbeeld tussen de planten, op het gras, bij een vijver of op een sokkel. Hiermee haalt u iets in de tuin dat aanwezig is, maar niet alle aandacht opeist. Het oogt gezellig om een beeld van een enkele of meerdere eenden te hebben staan, zoals een moeder eend met haar kroost. U kunt ze bijna horen kwaken.

tuinbeeld eend

Ook zijn verscheidene eenden beelden te gebruiken als waterornament, het water komt dan uit de snavel. Wij kunnen tevens de bijbehorende waterpomp meeleveren met het juiste benodigde vermogen. Een wel heel bijzonder exemplaar is het grote fontein beeld met vier vliegende eenden.
 

Een mooie sokkel voor uw eenden beeld

U kunt er voor kiezen om uw eenden beeld op de grond in de tuin te plaatsen of als een kunstwerk te laten stralen op een sokkel. Bij Bronzenbeeldenwinkel.nl kunnen we u ook sokkels leveren.

Bij ons hebt u de keuze uit een groot aantal verschillende sokkels die verschillen in type materiaal, vorm en uitstraling. Ook een bijpassende sokkel kunnen we gewoon bij u aan huis leveren. Mocht het wenselijk zijn, kunnen we ook het monteren van u uit handen nemen.
 

Een eend beeld van brons online bestellen

beeld eendEen eend beeld van brons is, samen met de sokkel van uw keuze, te bestellen in onze webshop. In onze webshop vindt u uitsluitend producten van een zeer hoge kwaliteit.

Ook onze service is van een hoge kwaliteit. Zo is het bestelgemak groot, betaalt u in een veilige omgeving, kunt u met vragen altijd bij ons terecht en wordt het beeld met Track & Trace code aan u verzonden zodat u verzekerd bent veen goede levering.

Heeft u vragen over een eenden beeld kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het bronzen eend beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel