Afscheidscadeau collega man | Afscheidskado voor een mannelijke collega

Afscheidscadeau collega manEen afscheidscadeau collega man schenken in de vorm van een persoonlijk beeldje. Als uw mannelijke collega uw team of het bedrijf waar u werkt verlaat, wilt u daar op een passende manier aandacht aan geven. Speciaal voor die gelegenheden biedt Bronzenbeeldenwinkel stijlvolle bronzen beeldjes aan, die het afscheid nemen en het vinden van een nieuwe baan symboliseren.

Een bronzen beeldje uit deze collectie vormt een blijvend aandenken aan de werkplek en de fijne samenwerking met collega’s. De vertrekkende mannelijke collega kan het beeld thuis of op de nieuwe werkplek neerzetten. Natuurlijk kunt u ook als leidinggevende een afscheidscadeau collega geven, namens het hele bedrijf of uw hele team.
 

Bekijk onze categorieën afscheidscadeau collega man ideeën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan
of bekijk onderaan de pagina direct onze TOP 10 afscheid beelden voor mannelijke collega's

Klein afscheidscadeautjes als klein afscheidsgeschenk    Groot afscheidsgeschenk collega    beroepen beeldje als origineel afscheidscadeau voor collega

Tuinbeeld als blijvend afscheidscadeau collega    Dierenbeeld als origineel afscheidscadeau collega    zonnewijzer als origineel afscheidskado collega

Bronzen penning voor afscheid collega    Bronzen plaquette ter afscheid collega    afscheidsbeeld collega op maat gemaakt
 

Origineel afscheidscadeau mannelijke collega

Afscheidscadeau mannelijke collegaDe bronzen beelden als afscheidscadeau in de collectie afscheidscadeau's voor een mannelijke collega laten een trotse verschijning van een mannelijke professional zien. U heeft meerdere opties voor een beeld. Het gaat bij alle beeldjes om beelden van handzaam formaat, die uw collega gemakkelijk mee kan nemen en elders neer kan zetten.

Omdat een bronzen beeld bijzonder stijlvol is en past in elke omgeving, kan het beeld ook op de nieuwe werkplek neergezet worden. De selectie beeldjes biedt meer dan genoeg mogelijkheden om een cadeau uit te zoeken dat echt bij hem past.
 

Persoonlijk afscheidscadeau collega man pensioen of nieuwe baan

Als u kiest voor een beeldje op sokkel heeft u de mogelijkheid het beeld te verfraaien met een tekstplaatje. Het tekstplaatje biedt ruimte voor enkele woorden of zinnen, waarin u uw waardering en dank kunt uitspreken voor de inzet van uw collega. Het tekstplaatje wordt gegraveerd en op de sokkel geplaatst zodat de tekst altijd zichtbaar is. Het is overigens niet verplicht om hiervoor te kiezen, u kunt ook een bronzen beeldje geven zonder tekst.

Heeft u vragen over een afscheidskado collega man kopen? Neem gerust contact met ons op. 
 

Afscheidcadeau man ideeën | onze TOP 10

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 afscheid collega man cadeau ideeën.  

Uiteraard hebben we meerdere originele afscheidscadeau's voor een mannelijke collega, deze vindt u bij:
Tuinbeeldenwaterornamentenkleine beeldjesgrote beeldenvrouwenbeelden,
dikke dames kunstballerina beeldenzonnewijzersdierenbeeldenafrikaanse kunst

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het afscheidskado

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel