Navigatie

Origineel huwelijkscadeau beeldje kopen voor een bruiloft of jubileumhuwelijkscadeau, beeldje als huwelijkscadeau

Met een beeldje als origineel huwelijkscadeau voor het bruidspaar of ter ere van een huwelijksjubileum maakt u een onuitwisbare indruk. Onze huwelijks kado beelden worden met de hand vervaardigd waarmee u een blijvende herinnering schenkt aan uw man, vrouw, vrienden of familie. Wij bieden stijlvolle geschenken van brons aan met een kostbare uitstraling.
 

Bekijk onze populaire huwelijks kado categorieën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Kleine huwelijksgeschenken    Groot huwelijkscadeau    huwelijk cadeau voor in de tuin

huwelijkscadeau homostel, huwelijkscadeau lesbisch paar    Familie beeldjes als zoveel jaar getrouwd cadeau    Zonnewijzer als huwelijkskado
 

Een huwelijkscadeau beeldje met persoonlijke tekst als uniek geschenk

huwelijkscadeau met persoonlijke tekstOp de sokkel van het beeldje huwelijk kan een tekstplaatje worden aangebracht met uw eigen persoonlijke tekst. Bijvoorbeeld gefeliciteerd met jullie 12,5 jarig huwelijk of 40 jarig huwelijk. Zo maakt u uw zoveel jaar getrouwd cadeau of een origineel cadeau bruidspaar een blijvende herinnering voor het bruidspaar. Tip! Bekijk ook eens onze liefdes beeldjes of liefdes kado beelden.
 

Een uniek kunst cadeau huwelijk schenken

Op zoek naar een kunst cadeau huwelijk op maat gemaakt? Ook voor maatwerk kunst huwelijk cadeau's kunt u bij Bronzen Beelden Winkel terecht. Van ontwerp tot realisatie neemt dit enkele weken in beslag. Samen met één van onze kunstenaars wordt in samenspraak een origineel kunst cadeau gerealiseerd. De kosten hiervoor zijn vanaf € 1.200,=. Heeft u interesse? Neemt u vrijblijvend contact met ons op.
 

Video van één van onze populaire huwelijkscadeau's

Dit bijzondere huwelijksgeschenk van echt brons kan ook met een natuursteen sokkel worden geleverd wat een chique uitstraling geeft.
 


 

Persoonlijk huwelijkskado voor in de tuin

tuinbeeld huwelijk, huwelijkscadeau voor in de tuinNaast kleine beeldjes hebben wij ook beelden van liefdesparen speciaal voor in de tuin. Ieder tuinbeeld van een liefdespaar kan op een sokkel geplaatst worden die wij ook kunnen leveren. Zo geeft u een prachtig en uniek huwelijkskado tuinbeeld.

Naast liefdesparen is ook een zonnewijzer zeer geschikt als huwelijksjubileum cadeau voor in de tuin. Een zonnewijzer is tijdloos en wordt altijd gewaardeerd.

U kunt een tuinbeeld of zonnewijzer met sokkel laten plaatsen in de tuin van het huwelijkspaar zodat zij er direct van kunnen genieten!

 

Cadeau huwelijksjubileum kopen, ook voor een bronzen huwelijk

Hieronder vindt u beelden voor een huwelijk of voor een huwelijksjubileum. Zo ontvangt het bruidspaar een mooie blijvende herinnering aan hun trouwdag. Natuurlijk beschikken wij over meer bronzen beelden welke u kado kunt geven op de bruiloft of kan schenken als huwelijkscadeau. Mocht u in deze categorie niet vinden wat u zoekt, dan kunt u ons ook om advies vragen. Wij helpen u graag om het juiste huwelijkscadeau te kopen!
 

Klik op de afbeelding om naar het juiste huwelijkscadeau te gaan

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel