De spirituele betekenis van de reiger

Spirituele betekenis reigerHier vindt u de dieren betekenis van; De reiger is een bekend gezicht in het Nederlandse landschap. Stokstil staat hij vaak aan de waterkant, op zijn hoge, dunne poten, wachtend op een onoplettende vis om te vangen. Zowel in de stad als op het platteland kunt u altijd wel een reiger tegenkomen.

Niet gek dus dat deze klassieke vogel al door veel kunstenaars is vereeuwigd in schilderijen en beeldhouwwerken. Onze kunstenaars vormen daarop geen uitzondering: bij Bronzen Beelden Winkel vindt u veel verschillende bronzen beelden van reigers in verschillende poses voor in de tuin, op het balkon, of in de vijver. Maar weet u ook wat de spirituele betekenis van een reiger is?

 

Symboliek van een reiger

De reiger staat in de spiritualiteit voor rust, wijsheid en intuïtie. Dat is ook wel logisch: reigers zijn immers erg geduldige vogels. Ze vliegen niet eindeloos rond op zoek naar een prooi, maar wachten geduldig op een goed uitgekozen plek op het juiste hapje eten. Mensen kunnen dus wel wat leren van reigers: soms moeten we geduldig wachten en luisteren naar onze intuïtie om te krijgen wat we willen. Het leven is niet altijd een kwestie van zo snel mogelijk toeslaan. De reiger leert ons om te vertrouwen op onze innerlijke wijsheid en instincten.

  • Rust,
  • Geduldig
  • Wijsheid
  • Intuïtie

 

Bronzen beeld van een reiger

Spreekt de spirituele betekenis van de reiger u aan? Of u nu zelf graag een reiger in uw tuin wil hebben om u af en toe te herinneren aan het belang van geduld hebben, of een vriend of kennis een beeld van een reiger cadeau wilt doen: u kunt terecht in onze webwinkel. Onze met de hand afgewerkte bronzen beelden van reigers zijn uniek en stralen net als een echte reiger rust, geduld en wijsheid uit.

Klik op het plaatje om naar de categorie te gaan: 

reiger beelden

    Dieren beelden brons    Tuinbeeld vogel asbeeldjes vogels

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel