Origineel tuin cadeau | Duurzaam verjaardagscadeau voor in de tuin. 

Bent u op zoek naar een origineel tuin cadeau? Denk dan eens aan een bronzen beeld. Het is een prachtig cadeau voor een bijzondere gelegenheid, zoals een verjaardag, pensionering, een huwelijksjubileum of een speciale verjaardag. Natuurlijk zijn er nog meer momenten denkbaar waarbij dit tuin cadeau een uitstekende keuze kan zijn. Verhuist uw zoon of dochter naar een huis met een tuin? Geef een tuinbeeld als tuin cadeau: het is een tastbare en blijvende herinnering aan een speciaal moment in hun leven. Vergeet de traditionele cadeaus die nog wel eens worden gegeven bij deze momenten, zoals een tuinset, en kom eens met een origineel tuin cadeau voor de dag. Aan de keuze hoeft het niet te liggen. Bij Bronzen Beelden Winkel vindt u een keur aan bronzen beelden met heel verschillende thema’s. U vindt beslist een beeld dat past bij de gelegenheid.

 

Verjaardagscadeau voor in de tuin

Er zijn allerlei gelegenheden waarbij een bronzen beeld een prachtig cadeau is, maar een mooi verjaardagscadeau voor de tuin is het zeker ook. Zeker wanneer het een bijzondere verjaardag is, zoals een vijftigste verjaardag. Tuinbeelden zijn er in alle soorten en maten. Zowel voor een grote als een kleine tuin is een beeld te vinden en voor elk budget is er een beeld of beeldje te koop. De Bronzen Beelden Winkel biedt abstracte beelden, tuinbeelden van dieren, beelden van kinderen en nog veel meer. Een bijzondere categorie zijn de beelden die water spuiten. Heeft degene aan wie u het verjaardagscadeau voor de tuin wilt geven geen vijver, dan kan zo’n beeld toch een speels effect met water creëren. Natuurlijk kan zo’n beeld ook gecombineerd worden met een vijver of andere waterpartij. Bekende voorbeelden van dergelijke beelden zijn de kikker die water spuugt of een beeld van Manneke Pis. Wilt u nog meer effect met water bereiken, dan is een echte fontein een mooie optie. Ook die zijn in brons verkrijgbaar.

 

Duurzaam cadeau tuin

Een bronzen beeld is niet alleen een mooi, maar ook een duurzaam cadeau voor een tuin. Een bronzen beeld gaat tientallen jaren of langer mee en vergt weinig onderhoud. Het kan goed tegen slecht weer en roest of verkleurt niet. Het kan zonder problemen het hele jaar in de tuin blijven staan. Ook hoeft het beeld niet vaak schoongemaakt te worden: één keer per jaar is normaal gesproken voldoende. Alleen vogelpoep moet u snel verwijderen, dat kan het materiaal namelijk aantasten. Wanneer u de groene patina, die een bronzen beeld na een bepaalde periode krijgt, mooi vindt, dan hoeft u eigenlijk helemaal niets aan onderhoud te doen. Zo nu en dan met lauwwarm water en een zachte spons afsoppen is dan voldoende. Wilt u de bronzen kleur behouden, dan is er een speciale onderhoudsset van de Bronzen Beelden Winkel verkrijgbaar, waarmee u dit originele tuincadeau in perfecte staat kunt houden. Welke keuze u daarin ook maakt, elk bronzen beeld is een duurzaam cadeau voor een tuin en een geweldige eyecatcher die een tuin meteen een geweldige uitstraling geeft. Een perfect cadeau dus voor elke gelegenheid.

 

Bekijk onze populaire tuin cadeau of overige duurzame cadeau categorieën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Tuinbeeld als blijvend verjaardagscadeau    Dierenbeeld als origineel verjaardagscadeau    zonnewijzer als origineel verjaardagscadeau

kleine beeldjes als grappig verjaardagcadeau    Leuk verjaardagscadeau kopen    familie beeldjes als cadeau verjaardag man

abstracte binnen beelden    sterrenbeeldjes cadeau    bronzen wanddecoratie voor verjaardag

originele verjaardagscadeautjes onder 150

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel