Spirituele betekenis zwaluw

Spirituele betekenis zwaluwWat is de spirituele betekenis zwaluw? De zwaluw is een kleine zangvogel met kleurrijke veren en een V-vormige staart. In veel culturen worden deze elegante vogels gezien als brengers van goed nieuws en een teken van hoop, vooral omdat ze vaak terugkeren naar dezelfde plekken om te nestelen. De dieren betekenis is:

  • trouw
  • standvastigheid
  • liefde
  • romantiek

Net als veel andere vogels, blijft een zwaluwpaartje hun hele leven bij elkaar. Een zwaluw is een mooi symbool van eeuwige liefde en trouw en een herinnering aan uw geliefden, of die nu ver of dichtbij zijn.  

 

De betekenis zwaluw op zee

In de maritieme wereld is de zwaluw ook een iconisch symbool en heeft zelfs een diepe betekenis onder zeemanslieden. Een zwaluw tattoo gaf zeelieden een gevoel van veiligheid, hoop, trouw en veilige terugkeer naar huis na een lange reis op zee. De zwaluw is zowel een vogel die in de lucht als op land leeft. Het zien van een zwaluw op zee was een geruststellend teken dat land in zicht was en dat ze veilig zouden terugkeren naar huis.


Één zwaluw maakt geen zomer spreekwoord

Het spreekwoord één zwaluw maakt geen zomer betekent; dat wanneer iets goed gaat, niet alles meteen goed gaat. Één succes is dus geen garantie voor meerdere successen. Als je het spreekwoord betrekt op het weer dan betekent het, dat één mooie zomerse dag niet hoeft te betekenen dat er meer volgen.


Wat betekent het als zwaluwen laag vliegen?

Als zwaluwen laag vliegen of vlak boven het water dan zou dat betekenen dat het slecht weer wordt. Als zwaluwen hoog vliegen is het vaak juist mooi weer. Dit is geconstateerd door mensen die het beestje nauwlettend in de gaten hebben gehouden.


Verbinden met de zwaluw

Als u een speciale verbinding voelt met deze prachtige vogels, kan dit verschillende betekenissen hebben. Het kan een teken zijn dat geluk en voorspoed op uw pad zijn, of dat u wordt herinnerd aan de kracht van trouw en standvastigheid. Het kan ook een aanmoediging zijn om uzelf open te stellen voor nieuwe ervaringen en kansen, en om het leven met een gevoel van vrijheid en avontuur te omarmen.

Een bronzen beeldje van een zwaluw kan een prachtige toevoeging zijn aan uw woning of tuindecoratie, bijvoorbeeld als muurdecoratie of als beeldje in de tuin. Zo wordt u altijd herinnerd aan de schoonheid en betekenis van de zwaluw.


Klik op het plaatje om naar de categorie te gaan: 

Zwaluw beelden

     Dieren beelden brons    Tuinbeeld vogel asbeeldjes vogels

 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel