Sculpturen kopen van brons in 3D

sculptuur kopenSculpturen zijn beelden die ontstaan zijn uit één geheel. Om tot het eindresultaat te komen, is er materiaal verwijderd in plaats van toegevoegd. Een sculptuur is ook altijd een driedimensionaal beeld. Meer informatie over de sculptuur betekenis.

Wij bieden diverse bronzen beelden aan en de beelden die 3D zijn uitgevoerd vindt u op deze pagina. Onze sculpturen zijn met de hand vervaardigde beeldhouwwerken waarbij sommige sculpturen in een gelimiteerde oplage zijn gemaakt.

Dat betekent dat ze allemaal uniek zijn. De sculpturen van brons hebben allemaal andere thema’s, zoals afscheid, evenwicht, de terugkeer, metamorfose, en nog veel meer. We hebben sculpturen in abstracte vorm, moderne sculpturen, maar ook sculpturen die sterk overeenkomen met de werkelijkheid zijn te bestellen. De bronzen sculpturen beelden zijn zowel binnenshuis als buitenshuis te plaatsen.
 

Bekijk onze populaire categorieën sculpturen

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Tuin sculpturen     Dieren sculpturen     Abstracte sculpturen

Sculpturen liefde     Sculpturen vriendschap     Sculpturen voor bedrijven

Kleine sculpturen     Grote sculpturen     vrouwen sculpturen

afrikaanse sculpturen      Sculptuur laten maken
 

Uitgelicht bronzen sculptuur

sculpturen kopen, sculptuur kopenU ziet hier een sculptuur van een persoon die zijn arm uitgestrekt naar de hemel reikt. In zijn hand houdt de persoon een duif vast die hij los wil laten, zodat het de vrijheid tegemoet kan vliegen. Deze sculptuur is in twee bronstinten afgewerkt. Daardoor ontstaat er een zeer mooi effect. Belangrijk om te weten is dat het een gelimiteerde oplage betreft. Meer informatie over deze sculptuur.

Voor een groot deel van de bronzen beelden van sculpturen geldt dat ze in gelimiteerde oplage verkrijgbaar zijn. Ziet u dus een sculptuur van brons die u erg aanspreekt? Wacht dan niet te lang met bestellen. Wanneer u op de afbeelding van het beeld klikt, ziet u gelijk in welke oplage de betreffende sculptuur is gemaakt. Om die reden zijn dit soort figuratieve beelden voor kunstliefhebbers ook erg aantrekkelijk.
 

Bijpassende sokkel voor sculptuur van brons

Om de sculptuur in uw huis of tuin extra uit te lichten, is het mogelijk er een bijpassende sokkel bij te krijgen. Deze sokkel kunt u zelf uitkiezen. Zie hiervoor de categorie ‘sokkels voor beelden’. Kies uit de mooiste natuursteen sokkels, zoals hardsteen en graniet. Staat het ontwerp van uw keuze er niet bij? Het is dan fijn om te weten dat wij ook maatwerk leveren. Neem hiervoor eens contact met ons op.
 

Moderne bronzen sculpturen kopen, ook als geschenk

Bekijk hieronder ons assortiment moderne bronzen sculpturen. U kunt een bronzen sculptuur voor uzelf kopen, maar ook als geschenk maakt een sculptuur een onuitwisbare indruk. Heeft u vragen over een sculptuur kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel