Navigatie

Sculpturen kopen van brons in 3D

Sculpturen zijn beelden die ontstaan zijn uit één geheel. Om tot het eindresultaat te komen, is er materiaal verwijderd in plaats van toegevoegd. Een sculptuur is ook altijd een driedimensionaal beeld. Wij bieden diverse bronzen beelden aan en de beelden die 3D zijn uitgevoerd vindt u op deze pagina. Onze sculpturen zijn met de hand vervaardigde beeldhouwwerken waarbij sommige sculpturen in een gelimiteerde oplage zijn gemaakt. Meer informatie over de sculptuur betekenis.

Dat betekent dat ze allemaal uniek zijn. De sculpturen van brons hebben allemaal andere thema’s, zoals afscheid, evenwicht, de terugkeer, metamorfose, en nog veel meer. We hebben sculpturen in abstracte vorm, maar ook sculpturen die sterk overeenkomen met de werkelijkheid zijn te bestellen. De bronzen sculpturen beelden zijn zowel binnenshuis als buitenshuis te plaatsen.
 

>> Bekijk ook onze figuratieve beelden <<
 

Uitgelicht bronzen sculptuur

sculpturen kopen, sculptuur kopenU ziet hier een sculptuur van een persoon die zijn arm uitgestrekt naar de hemel reikt. In zijn hand houdt de persoon een duif vast die hij los wil laten, zodat het de vrijheid tegemoet kan vliegen. Deze sculptuur is in twee bronstinten afgewerkt. Daardoor ontstaat er een zeer mooi effect. Belangrijk om te weten is dat het een gelimiteerde oplage betreft. Meer informatie over deze sculptuur.

Voor een groot deel van de bronzen beelden van sculpturen geldt dat ze in gelimiteerde oplage verkrijgbaar zijn. Ziet u dus een sculptuur van brons die u erg aanspreekt? Wacht dan niet te lang met bestellen. Wanneer u op de afbeelding van het beeld klikt, ziet u gelijk in welke oplage de betreffende sculptuur is gemaakt. Om die reden zijn dit soort beelden voor kunstliefhebbers ook erg aantrekkelijk.
 

Bijpassende sokkel voor sculptuur van brons

Om de sculptuur in uw huis of tuin extra uit te lichten, is het mogelijk er een bijpassende sokkel bij te krijgen. Deze sokkel kunt u zelf uitkiezen. Zie hiervoor de categorie ‘sokkels voor beelden’. Kies uit de mooiste betonnen, marmeren of hardstenen sokkels. Staat het ontwerp van uw keuze er niet bij? Het is dan fijn om te weten dat wij ook maatwerk leveren. Neem hiervoor eens contact met ons op.
 

Moderne bronzen sculpturen kopen, ook als geschenk

Bekijk hieronder ons assortiment moderne bronzen sculpturen. U kunt een bronzen sculptuur voor uzelf kopen, maar ook als geschenk maakt een sculptuur een onuitwisbare indruk. Heeft u vragen over een sculptuur kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het bronzen sculptuur

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd

PROFITEER NU VAN €50,00 KORTING!

Set dikke dames beeldjes € 247,50 € 197,50
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2019 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel