Figuratieve beelden voor in huis | Figuratief beeld kopenfiguratieve beelden, figuratief beeld

De figuratieve beelden voor in huis die wij aanbieden zijn onder andere in een gelimiteerde oplage gemaakt. Meestal zijn er dan van een bepaald figuratief beeld 99 stuks gemaakt. Dit maakt onze figuratieve beelden van brons interessant voor kunst verzamelaars.
 

>> Bekijk ook onze abstracte beelden en sculpturen <<
 

Beschikbaarheid van een gelimiteerd figuratief beeld

Omdat onze gelimiteerde figuratieve beelden in diverse ateliers in Europa worden tentoongesteld, kan het zo zijn dat wanneer u een bepaald figuratief beeld wilt bestellen, dat deze is uitverkocht. Vraag daarom vrijblijvend naar de beschikbaarheid van het beeld. Dit geldt dus alleen voor figuratieve beelden met een gelimiteerde oplage.
 

Uitgelichte figuratieve beelden voor in huis

figuratief beeld, figuratieve beelden

Figuratief beeld van drie persoenen die met elkaar verbonden zijn c.q. elkaar omhelzen. Dit beeld voor in huis is een beperkte oplage van 99 stuks gemaakt. Meer informtie over dit figuratieve beeld.

 

 


figuratief beeldje, beeld figuratief

Figuratief beeldje genaamd 'Metamorfose'. Dit beeldje is vervaardigd in twee kleuren brons en in een beperkte oplage van 50 stuks gemaakt. Meer informatie over dit figuratieve beeldje voor in huis.

 

Ook reguliere figuratieve beelden te koop

Naast exclusieve figuratieve beelden voor in huis, bieden wij ook divers reguliere bronzen figuratieve beelden aan. U kunt op de afbeelding van het figuratieve beeld klikken om te zien of het beeld in een beperkte oplage is gemaakt of direct te kopen is.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het figuratieve beeld van brons

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel